BUDAPEST – Nincs könnyű dolga a hazai könnyűzenei életben Krasznai Tündének (25)! A karakteres hangú énekesnőnek  rettentően kevés a fellépése, nem nagyon hívják énekelni. A Vasárnapi Blikknek azt is elárulta: ha ez nem változik, külföldön is szerencsét próbál.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Szvetlana: Lehet fikázni ezért, azért ,de az nem mondható, hogy nem tud énekelni!
perfekt
Igazad van--a munkákért járó fizetés vásárló,értéke sokszorosa a magyar forintnak.Az pedig,hogy jó az ének hangod,az növeli az" eladhatóságodat "
kopeba
Nem történik nagy tragédia, marad itt éppen elég kornyikáló
Szvetlana
@silber13: Többezer jól énekelő nő van ebben az országban, akiket példaképül lehet állítani bárhol-bármikor az ifjuság elé.
Nagyon kiakadtam volna, ha egy olyan valaki lett volna a tehetségkutató győztese, akiről gusztustalan filmek keringenek az interneten.
Ha tanár lennél, odaállítanád az osztály elé példaképnek?
silber13
@Szvetlana: A töbezres számot nyugodtan le lehet olvasztani néhány százra, a példdaértékű életet élők számát pedig néhány tízre. Engem nem érdekel, hogy ledér nöszemély, vagy apáca, a hangja érdekel, azt pedig nála el kellene ismerni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.