Hiába a divatmagazinok és ruhaüzletek tengere. Egy friss hazai kutatás alátámasztotta a huszonhat országot rangsoroló nemzetközi felmérést:a magyarok a legslamposabbak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@pictor: Turkálóból is fel lehet ízlésesen öltözködni . Láttam én már márkás ruhákból öltözködő nőt borzalmasan kinézni,pl. nézd meg némelyik celebet.
Az öltözködés az olyan saját összeválogatás a ruhákból a személyiséghez, legalábbis szerintem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Január: Azt se felejtsd el hogy régen az iskolában is tanították a varrást , hímzést kötést horgolást . A méterárú bizony elég drága , mire megveszed az anyagot hozzá annyiért készen is kapsz.
Igen vannak szabásmintás lapok ,de azért ahhoz is kell gyakorlat hogy meg lehessen varrni. Én nem tanultam szakon a varrást nekem gyakorlatom van de bevallom az újságból leírás alapján nem tudnám megvarrni. Kiszabom és saját kreativitásomat használva megvarrom. Még varrás közben is alakul a fazon , lehet egész már lesz belőle mint amire eredetileg gondoltam.:-))
Van akinek már eleve nincs türelme a varráshoz, ezt bizony szeretni kell ahhoz hogy igazán alkotók legyünk. Meg persze a szükség nagy úr !
JAJMÁR
Kötni nem érdemes, mert nagyon drága a fonal is. Varrni én is szoktam, de főleg a lakásba (terítő, függöny, bevásárlószatyor, kenyérzsák, díszpárna, székpárna, játékok, hintaágypárna, játszómatrac, babzsákfotel stb.) és mindehhez különleges és érdekes anyagokat lehet találni a turiban :)
Ja, de itt az öltözködésről van szó, hát, azt csak felvarrni, beszegni ... mást nem tudok . Egyébként is a farmer vagy szövet nadrágot, blúzt és a blézert szeretem, azt nehéz lenne varrni.
varrólány
@JAJMÁR: Bizony még akciósan is drága a fonal, nálam még van mert régen vettem igaz én csak horgolni szeretek . De ebben a felgyorsult világban már nem győzném kivárni mire meghorgolom:-))
perfekt
Turi zmus Magyarországon!Szegényeknek, kilóra mérve:!
Január
@varrólány: Igen, gyakorlat is kell, ahhoz rá kell áldozni az időt, mert senki sem úgy születik.
De van akkor sikerélmény is rendesen, ha elkészül egy jó darab
. Aztán a Burda - ez itt nem reklám, hanem tájékoztatás helye - divatlap elég drága - de jó varrás leirások vannak benne .
A divat nem múlik csak visszaváltozik, így évekig használható. Tehát szezononként 1 lap belőle, szakkönyv szabás-varrás, és mint irtam rá kell áldozni az időt, és meg lesz az eredménye.
Ami pedig a fő, nem jön veled szembe az utcán a ruhád.
varrólány
@Január: Ez így igaz amit írtál! Pár Burdát antikváriumból szereztem be vagy újságosnál a régebbiek akciósak voltak.
A csíkos például mindig divat , vagy ki tudja én azért hordom nyaranta.
Tényleg nem jön velem szemben még egy ilyen nő , amúgy se de így meg pláne nem. :-))
Régebben lehetett nem túl drágán vasalható díszeket (nem matrica , hanem olyan csillogós minták )kapni a Lidlben , egyszerű pólót is egyedivé lehetett tenni vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.