A világ végfelszámolása zajlik és bár egyre többen ébrednek öntudatra, a rejtett kaszt uralma töretlen – Pataky Attila még életében fogalommá, sőt mi több, valóságos ikonná vált. Ez pedig nemcsak az Edda-életműnek, de egyedülálló világképének is köszönhető. Kik mérgezik a magyarokat? Hogyan rázza le láncait egy devizarabszolga? És miért nincs evolúció? Egykori Mikrofonállvány-rovatunk előtt tisztelgünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Azt a lázadó miskolci fiút imádtuk a 80-as években. Végig énekeltük a koncertjeiket, éjszakákat utaztunk, csak hogy láthassuk. " mindent itthagyok, mit Miskolc adhatott"
Attila te úgy elhagytad a miskolci imédzsedet, mint a fideszes fiúk a trabantjukat a parlament elől.:))Ráadásul lökött is vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Patakit zenésznek titulálni? Ez bizony sértés a zenészekre nézve. Egy énekes, semmi több.
Senara
A kor és egyéb szerek ezt teszik az emberi szervezettel , téveszmék , látomások , űrbéli hangok észlelése , képzelt beszélgetések .
excep
Agybeteg barom! Ez a gyoker teljesen meghulyult
Cicamama55
"A világ végfelszámolása zajlik" Így igaz, hisz ahol már őt is kitüntetik...az ufók..Nincs lejjebb!
dömdödöm
érdekes gondolkodású fickó ez :-) azért a cikkből nem maradhatott ki a 31 arany
4 platina 2 gyémánt , a mai világban már nem tudná megcsinálni ,egy lemezét nem vennék meg . letöltik mp3 -ban oszt jónapot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.