Készítsd el a híres nyírségi gombócleves ünnepi változatát, süss illatos báránypecsenyét vagy egy nagyszerű almáspitét, amellyel még a nagymamák elismerését is kivívhatod. A recepteket Gyetkó Mihály, a baktalórántházi Fenyves Hotel séfje ajánlja és készítette el olvasóinknak.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Nem is rossz ötlet egy nyírségi gombócleves. Sok gombóccal:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.