Valószínűleg a vér is meghűlt az ereiben annak a metródiszpécsernek, aki múlt pénteken, tudtán kívül beszólt Orbán Viktornak a 4-es metró átadásán – írja a Bors.

"Jó lenne, ha kiszállnál a vonalból" – mondta a metróalkalmazott a kormányfőnek. Állítólag nincs következménye az incidensnek.

A Bors megkereste a BKK sajtóosztályát az ügyben, ahonnan a következő választ kapták: "Az említett esetben a forgalombiztonsági szempontokat mérlegelve nem történt hiba, az ügynek nincs további következménye – közölte egymondatos válaszát a közlekedési vállalat. Azaz a rádión beszóló metrós megúszta a büntetést."

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Megdöbbentő, még a gondolat is, hogy ebből munkajogi problémája lehetett volna a diszpécsernek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@A Tündik bündije: 12:21...igen , de ott az a jelző :(
Yoda69
Ha orbanrehael eskuvojen ellopott mobiltelefon ugyeben a fel rendorseg, a titkosszaolgalat es a TEK is nyomoz, akkor nehez elhinnem hogy a diszpacst aki elkuldte orbant a jo Q, anyjaba, mert belepofazott a belso vonalba, nem rugtak, vagy fogjak kirugni.
A csutitaho egy bosszuallo gennylada, aki sosem felejt.
vukkocska
Arra nem gondoltok, hogy ez is egy megjátszott műbalhé? Nem gondoljátok, hogy az egész metró nem állt vigyázzba, mert jött a fehér főnök. Egy egész biztosítási terv van a miniszterelnök minden lépéséről. Ezzel azt akarták bemutatni, hogy milyen qrva jó fej ez a miniszterelnök, mert be lehet neki szólni. Kamu volt az egész riport szerintem.
Desischado
Szerintem is lesz majd következménye, de csak a választások után, ha a rablóbanda marad! Amitől az égiek óvjanak!!!
verőce21
"...a rádión beszóló metrós megúszta a büntetést" - ha nem dicsekszik el vele fűnek-fának. :)
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: jóságos királ eftássad van..:)) ezsem a máját.. (saját dialektikusában írtam..:D) Borulj elé, maradj úgy...:))))) Nem nem kell kényszer válasz,,:))))) Hisz te magad vagy a válasz...:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.