Tévedésből ítéltek el egy brooklyni férfit 24 évvel ezelőtt. Az 51 éves Jonathan Fleming most szabadult az állítólagosan elkövetett gyilkosság után, amiről kiderült nem ő követte el.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lapajka
Na pont ezért etikailag nem elfogadható a halálbüntetés. Ha halálra ítélték volna, akkor azt már nem lehet felülbírálni... ilyen egyszerű ez, csak az idióták nem értik, vagy nem akarják érteni...
perfekt
Nem tom--ezt csak ő tudja,ez azalatt a 24,év alatt hányszor gondolta azt, bárcsak meghalt volna,ezt a 24 évet sem igen tudják neki visszaadni.:( Az pedig nem hülyeség, hogy bizonyított élet ellenes bűntettet,amennyiben az olyan súlyú,halállal kell büntetni!Az az áldozat,élethez való jogának elismerése,és a társadalom bizalma, a biztonságos életvitelhez.
Meine Ehre heisst Treue
@Lapajka: Más okból ugyan, de magam sem értek egyet a halálbüntetéssel.

A fickó most tuti pert indít; sőt az igazságszolgáltatás (rendőrség és a bíróság) felelősségét is vizsgálni kellene.
perfekt
@Meine Ehre heisst Treue: Milyen boldog is lesz majd ,gondolom én--viszont, jár neki az anyagi kártérítés,és az erkölcsi rehabilitáció is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.