Budapest – Alaposan megváltozott vasárnap este óta Aurelio (23) élete, ugyanis 119 nap után a fináléban eldőlt, hogy a tévénézők, a VV-rajongók szavazatai alapján (50, 25 százalékkal) a bajai csajmágnes vihette haza a főnyereményt. Ami finoman fogalmazva sem szerény: Aurelio a következő egy évben havonta 1 millió forintot kap az RTL Klubtól, sőt egy autó, valamint egy lakás is jár neki. Sikerével csatlakozott szintén fiú elődjeihez (lány még soha nem nyerte meg a csatorna valóságshow-ját), VV Szabolcshoz, VV Lacihoz, VV Milóhoz, VV Alekoszhoz, valamint VV Attilához, akik az eddigi szériákban végeztek az első helyen.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Úgy ahogy van, teszek rá!Minden embernek joga van a mássághoz,de ahhoz,csak értékét veszített társadalmakban,sántító jogrendszer mellett lehetséges,hogy ilyen kultúrmocskot zúdíthatnak az emberekre--semmi pénzhajhász idióták.De, még ettől is szomorúbb ,hogy mennyien,és nem csak fiatalok tobzódva,követik-ezt--az egyéniségeket romboló---semmit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Hellcat: Addig amíg pl.az Éjjel-nappal Budapest-et naponta majdnem 1 millióan bámulják, nem is várható javulás! Amúgy is szinte csak az ismétlések a köbön megy az egyre szaporodó csatornákon. A könyv egyre drágább, a többiről már nem is beszélek...
Hellcat
@adrenalink: Én sok sorozatot nézek viszonylag, viszont én egyesével letöltöm a részeket és angolul nézem őket...se reklám se más zavaró tényező :) Ez a legkényelmesebb :)
adrenalink
@Hellcat: A nyelvtudás karbantartás szempontjából is jó.
Hellcat
@adrenalink: Persze :D Meg ha izgalmas a sorozat a fene se várja meg míg kijön szinkronosan :D
adrenalink
@Hellcat: Nem beszélve arról, ha nem elég gagyi, a magyar kanálisok meg sem veszik...:-)
Hellcat
@adrenalink: Egyébként ha meg is veszik...általában förtelmes a szinkron...mármint a hangválogatás nem a szöveg...inkább maradok az eredeti angol szinkronnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.