Fontos! Sütés közben a sütő ajtót az első 15 percben nem szabad kinyitni, mert a piskótát nem érheti hideg levegő. Ha hideg éri, akkor összeesik és lapos lesz. Mondjuk ha választani kell inkább az essen össze, mint az aki készíti. :)

Feltöltő: -1Angyal-
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Ha csak összedobom sikerül , ha villogni akarok vele , akkor nem ...tehát vagy torta lesz , vagy piskóta tekercs :)
ila51
Ha csak összedobom sikerül , ha villogni akarok vele , akkor nem ...tehát vagy torta lesz , vagy piskóta tekercs :)
varrólány
@ila51: Ez tényleg így van , egyébként minden süteménnyel. Volt már olyan hogy" na ebből se lesz már semmi jó "és mégis jobb lett mint máskor.
A piskótához semmit nem mérek dekára csak úgy sacc/kb alapon, és egész másképp készítem mint ahogy itt le van írva.
ila51
@varrólány: ...szokta mondani az öregem , hogy maradékokból tudok a legizgisebb kajákat csinálni ... szabadon engedem a fantáziámat ...ja én sem méricskélek semmit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.