Jégkrémet tökéletes, vékony, roppanós csokiburokban otthon is készíthetünk. Ehhez csupán egy jégkrémformára van szükségünk, amely konyhafelszerelési üzletekben, webshopokban sok helyen beszerezhető szezonban. A jégkrémhez először mindig a fagylaltalapot készítjük el – ezúttal egy alap csokoládés változatot mutatunk – és ezt fagyasztjuk ki a jégkrémformákban.

Forrás: divany.hu
Feltöltő: -1Angyal-
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.