Budapest — Tarolt a Széchenyi István Egyetem Innovációs és Találmányi kiállításán az az új magyar találmány, amellyel bárki mesteri fokra fejlesztheti a joghurtkészítés tudományát saját otthonában. A teljesen bio, pofonegyszerűen elkészíthető és nem utolsósorban elképesztően finom „házi" joghurt ötlete Vidákovics Attila (35) fejéből pattant ki.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Ebből éppen semmi sem derül ki.
Nekem bevált, hogy a kiürült kefires dobozt teleöntöm (tartós) tejjel,
szépen megalszik benne.
ila51
@Pisti271: Nekem még vannak emlékeim igazi tejről , na az szépen megaludt.
Volt házi sütésű kemencés kenyér , mama szépen eldörzsölte , és hűvös aludttejjel összekeverte , úgy bevacsoráztunk belőle ...
Pisti271
Én is ittam frissen fejt, tőgymeleg tejet és mindent ami tejből házilag készült,
a sajtot kivéve. Vajat köpültem, az író is finom volt.
ila51
@Pisti271: ...túrós lepény , palacsinta ? ...nem is csigázom magam tovább :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.