Budapest — Tarolt a Széchenyi István Egyetem Innovációs és Találmányi kiállításán az az új magyar találmány, amellyel bárki mesteri fokra fejlesztheti a joghurtkészítés tudományát saját otthonában. A teljesen bio, pofonegyszerűen elkészíthető és nem utolsósorban elképesztően finom „házi" joghurt ötlete Vidákovics Attila (35) fejéből pattant ki.
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Nekem bevált, hogy a kiürült kefires dobozt teleöntöm (tartós) tejjel,
szépen megalszik benne.
Volt házi sütésű kemencés kenyér , mama szépen eldörzsölte , és hűvös aludttejjel összekeverte , úgy bevacsoráztunk belőle ...
a sajtot kivéve. Vajat köpültem, az író is finom volt.