Két év börtönt kapott az az édesanya, aki bombariadót fújt a kecskeméti Mercedes-gyárban. Beatrix belátja, hogy felelőtlenül cselekedett, de az ítéletet aránytalannak tartja. Nem ő az egyetlen, akit túlzónak tűnő szigorral büntettek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Akkor a jelenlegi kormánynak majd életfogytot kell kapnia- nehogy az őket követő politikusok kedvet kapjanak a bűnismétlésre.
darwin
Azért tanulság lehetne egy ilyen nagy cégnek is,hogy ne alázzák a dolgozóikat annyira.
3 perc lett volna kiengedni WC-re ezt a nőt,nem lett volna ekkora káruk.Mert egy műszak kiesése milliókban mérhető.Ezt nem fogja nekik megtéríteni senki.
Másik oldal: ha X mennyiségű embert naponta egyszer nem engednek ki a WC-re,mennyi
idő alatt hozzák be a milliós kiesést?
Azért tudni kell , az ilyen nagy cégek kis főnökeinek,hogy naponta életveszélyben vannak a megalázottak tehetetlen,gyilkos indulatai miatt.Nem tudni,hogy mikor szúrják őket hátba egy bicsakkal.
aloe
a bombariadó nem játék! ezért az USÁban , mindenki nézzen utána mi jár!!!
csip-csop
èn ha a nonek lettemvolna,(mert nem engedte meg hogy elmnjek a wc-re) a bombariadò helyett, jò a nadràgjàba rugtam volna, ès azt mondtam volna, hogy megfogta a sejhajomat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.