Együnk a szabad ég alatt friss tésztát, ismerjük meg az új trendeket a cateringben! Mire lehet jó egy puttonyos Iveco, ha nem arra, hogy Európa első guruló tésztabárjává váljon?? Ehhez persze kell valaki aki nagyot mer álmodni, és vállalkozó kedvének és ötleteinek nem szab határt. Kell egy olyan csapat, aki az ötlet mögé áll és kilép a füstös zárt konyhák világából! Miért? Mert mindig kell az új, még akkor is ha naponta találkozunk a gasztronómiában az éppen aktuálisan menő újdonságokkal. Az ötlet. Vegyünk egy átlagos menzát, vagy egy szokásos fesztiváli vagy utcai ételkínálatot.

Forrás: baloghpet.com
Feltöltő: halasi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.