A Blikk értesülései szerint az egykori sportriporter üzleti ügyeit lezárni jött Siófokra, de hamarosan újra elhagyja családjával az országot.

Bár nem verték nagydobra, hogy újra Magyarországon van az egész család, egy szemfüles olvasó-riporter, A. lefotózta Palikot, amint épp a közeli bevásárlóközpontba tért be.

A Blikk felkereste Palikék siófoki házát, hogy megtudják, meddig maradnak itthon, hol élnek most, ám nem jött ki a házból. Egy idegen hölgy fogadta őket, aki hosszas töprengés után letagadta, hogy itthon lenne a családjával Palik.

Más forrásból a Blikk úgy értesült, Palik nem marad sokáig itthon, hamarosan újra külföldre repül.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Jó neki, megteheti! Ebben az országban élni lassan büntetés, csak az a baj, hogy elmenni innen sokaknak nem olyan egyszerű, már csak a kiválasztott ország nyelvének nem tudása is gondot okoz, a családról nem is beszélve, hiszen elhagyni szeretteinket, külön büntetés.
Ilyenkor eszembe jut Tompa Mihály verse, a Gólyához.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Horizont
Vannak akik a fejükbe zárják az általuk valóságnak képzelt képet, és nem zavarja őket sem az idő múlása sem a társadalmi politikai környezet változása. Szajkózzák amit először meg tudtak jegyezni egy "nagy ember" szájából. Nem zavarja őket, hogy a kedvenc nagy emberük ugyanakkora baromságokat gajdol mint a felemlített, csak más szövegkörnyezetben és hetvenhétszer megváltoztatta a kőbevésett elveit is.
aloe
@lópicigáspár: Te mikor költözöl?
aloe
@Manhattan: ha ez igy van ahogy sejtetni engeded, akkor nem ágyban-párnák közt fogja bevégezni. kár lenne érte , nekem teljesen mindegy, mit csinál, és hol él. Lelke rajta ha olyat tett ,úgy is utolérik bárhol a világban.
aloe
@kkalman: látod -látod és a te pénzeden áttételesen a te adóforintodból Blikkeskednek. Nos ezért kell a reklámadó, többek között. tovább megyek : semmi szükség a Blikkre is. és másokra is. ez nem újságírás! (mondjuk én még ilyen lapot az életben nem vettem meg teszem hozzá)
nezelodo
"aloe"

Igazad van, én sem vettem még soha ilyen lapot, sőt ha a vonaton hagynak belőle, még akkor sem veszem a kezembe.
Van részem a hasonló kiadványokból, választások és más öndicsérettel turbózott ünnepeken teletömik kéretlenül hasonló hazug tartalmat hordozó papírokkal a postaládámat (mindenkiét), a színvonalat még az általad említett lapok is bőven meghaladják. Az egyetemen, ahol a gyerekem tanult, ilyenekkel szemléltetik, (a hasát fogta a röhögéstől, amikor meglátta szűkebb pátriájának vezető hirdetési újságját), hogyan nem szabad lapot szerkeszteni és elrettentő példaként mutogatták az oldalankénti harminc helyesírási hibát!
A minőség persze elnyeri jutalmát, na nem helyesírási szótárt, vagy tördelőszoftvert kapott a tulaj, hanem egy tucat trafikot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.