Igazi konyhatündérré válni nem könnyű feladat, ezért érdemes minél előbb megtanulni az alapokat. Mindemellett pedig nem árt, ha van egy kis segítségünk is! Például egy tapasztalt rokon vagy néhány könnyen elkészíthető fogás, esetleg pár egyszerűen használható alapanyag. Tanácsaink segítségével minden kezdő konyhatündér garantáltan bezsebelheti a bókokat az első önállóan elkészített ebéd vagy vacsora után!

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
"... Ha odaégne elsőre, sőt másodikra is az étel, "...
bizony sőt még füstöl is akkor már nagy a baj. :-))Az élet meg a szükség a legjobb főzési tapasztalat, aztán kialakul egy belső óra , mert fogalmam nincs mit meddig főzök vagy sütök.
Nyuszicsibe
@varrólány: én mindig áttelefonáltam anyunak. :))
varrólány
@Nyuszicsibe: Iskolásként kezdtem muszáj volt, de még a rántás is le volt írva..-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.