Döbbenetes videó terjed az interneten, amin egy brit nő egy spanyolországi szórakozóhelyen 24 férfit elégít ki orálisan egy üveg ingyen pezsgőért. Magaluf városában rendszeresek az ilyen esetek és a nők még versenyeznek is egymással a minél több trófeáért.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@postamester: Juj de edes vaaaagy! Koszi, hogy veded itt a holgyeket (Te mindig is gentleman voltal!), de sajna, a holgy is itt van a videon, 24 futyivel a szajaban, hat otole aztan nem kell elnezest kerned!...:-))

Ilyenkor egy picit szegyellem, hogy no vagyok, (Nem vagyok prud, nem itelek el senkit sem semmilyen szexualis szokasaiert, de maradjunk meg, ha lehet a 2 emberes felallasnal, amikor csak erre a ket emberre tartozik a szex...

Vagy csak ennyire szomjas volt a pezsgore a csajszi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@karma1: :-) Pedig meg akartam kérdezni mit láttál. :-)
karma1
@miazavalami: O, mar latom miert gondoltad, hogy megneztem? Mert TENYKENT irtam le, hogy ott a csajszi,... Bar en csak felteteleztem, hogy ott van, mert a Bastya Elvtarsnak teccet nagyon,... Szoval VALAKI latta a holgyet mukodes kozben, en pedig ezt elfogadtam tenykent,...

Bocsi, ha felreertheto voltam, nem kell csalodnod bennem, en meg mindig a" 4 fal kozott , szerelembol szex" hive vagyok...:-)))
karma1
@miazavalami: Csillagom, kerdezd meg a Bastya Eltit, meg a lopici is lathatta, ha jol veszem ki a blogbol, de ha bevetjuk a kepzeloeronket kozosen, akkor az en maradi elkepzelesem szerint legalabbis EGYMAS utan kellett, hogy a holgy "kedvere tegyen" a tobbi alkoholistanak , mert azt nem tudom elkepzelni, hogy a holgy szaja elott egyszerre 24 fiu "allt volna fel" egyszerre...

(Tudod, onnan gondolom, hogy viktorkanak a s@gget nyaljak, es meg sosem sikerult megszamolnom 24 riportert a szaja elott a mikrofonokkal, interjut keszitve, mert egyszeruen nem fernek oda... Pedig hanyan szeretnenek s@ggnyalassal foljebb jutni...!...:-))))
karma1
@postamester: En is szeretlek, de pezsgot nem iszom, foleg IGY lejmolva,...:-))) Te kis huncut!...:-))))))))))
Bástya Elvtárs
@JAJMÁR: Nagyon prűd lett a youtube! Jobb az indavideo.hu !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.