Úgy fest, VV Éva nincs otthon a TV2 műsoraiban, pedig éppen résztvevőket toboroz az új Big Brotherbe. Megkereste BB Gézut is, aki már eltöltött 117 napot a Nagy Testvér házában.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nórika lesz a műsorvezetője netalán ennek a felbecsülhetetlen értékű/!/ műsor sorozatnak?! E hír hallatára én is begerjedek ám! Ennyi éhező ember szeme láttára azt mutogatni, hogy dőzsölnek földi javakban, a semmit tevésben szenvedő agyhalott emberek...Mellesleg ezekkel az ingyen élőkkel teszik egy lapra Alföldi Róbertet, Liptai Klaudiát stb...Hová tud még süllyedni az ember ?! A gazdasági szintünkkel együtt, a béka segge alá?!
ágimami
"– Tizenegy éve volt a második Big Brother – mentegetőzik Éva, amikor megtudja, kit próbált beszervezni. – Ki emlékszik már, hogy kik voltak benne? – kérdezett vissza, és tény, hogy kevesen. Ám létezik olyan munkakör, ahol ez kötelező lenne. "
Hát igen, itt látszik bunkó éva IQ-ja!! Gratulálok a TV-2-nek, hogy ilyen "művelt" emberekkel dolgozik! Most már nórika is erősíti a csapatot!!
Egyetértek @Cicamama55: -val, mikor az ország ilyen helyzetben van és ekkora a munkanélküliség, nem hiszem hogy ilyen műsorokkal kellene hergelni az embereket!
Már tényleg a béka segge alatt vagyunk - sajnos!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.