Budapest – Luxus-magánklinikán szüli meg második gyermekét is Ördög Nóra (32). Nóri már előző munkahelyén is jól keresett (reklámbevételekkel együtt mintegy havi 2 millió forintot), de vélhetően új csatornáján ennél is jobban megbecsülik majd, vagyis nem okoz gondot számára a luxusszülés költségeinek megfizetése. A Blikk megtudta: Nóri valószínűleg a Magyarországon létező egyik legjobb és legkényelmesebb környezetben, a fényűző Dr. Rose magánkórházban szüli meg a babáját. – Ördög Nóri nálunk hozta világra az első gyermekét. De hogy a második babáját is nálunk szüli-e meg, azt sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudjuk. Szigorú szabályok szerint dolgozunk. Köt bennünket a diszkréció – mondta érdeklődésünkre Jónás Zita, a klinika marketingmenedzsere. A dunai panorámás belvárosi luxusklinika belülről olyan, mint egy ötcsillagos szálloda. Egy SZTK-ba járó átlagos hétköznapi anyuka csak álmodhat arról, hogy ilyen csodálatosan szép és tiszta körülmények között hozza világra a gyermekét. Egy hagyományos szülés 590 ezer forintba kerül, ha érzéstelenítést is szeretne a kismama, akkor 730 ezer forint a tarifa. Annak, aki császárral szeretné világra hozni a gyermekét, 880 ezer forintot kell fizetnie.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Mindenki ezt tenné a helyében.
A szomorú ebben az, hogy -ha az árakat nézzük-, hogy nem szabadna ennek luxusnak lennie. Ha normálisan megfizetnék a munkát, akkor egy átlagos kétkeresős pár a terhesség ideje alatt játszva össze tudna spórolni ennyi pénzt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: :-) Merthin asszem te most egy kicsit kiverted a biztosítékit...
X-ray
A minimálbérből élőket nem kéne itt izgatni ilyen hírekkel...
bakegya
@Mangu: de finnyásnak tetszik lenni-azért van ám nálunk egy néhány egészen magasan képzett értelmiségi is akiket csakk kihasználnak,lehasználnak mondhatni-holott hivatástudata magaslatán még az embertársa fenekétől sem undorodva -vagy a vérző balesetest kimentve egy égő autóból is képes a jó gusztusát félretenni-aztán szülni mennyivel fontosabb milliókért egy egészséges nőnek ,mint mondjuk a már meglévő elhanyagolt gyermekeknek adományozni,nem csakkk karácsonykor és nem csakkk a határainkon túlra-hatványozottan ha valaki tehetős későnszülőnő mint ez a szépasszony is.Elnézést de mivel túl sok viszonyítási alapos tapasztalatom van,elragadtatásomért szory...
Meine Ehre heisst Treue
@csa-csa: Ejnye, nem voltál te mindig ilyen. DDD
Mi történt veled, kedves?
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: A biztosítékot nem szoktam kiverni... DDD
csa-csa
@Meine Ehre heisst Treue: semmi kedves

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.