Újra szerelmes Liptai Claudia. A Bors információi szerint a csinos műsorvezető egy menedzserbe szeretett bele, kapcsolatukat egy ideje már a szűk ismerősi körben is vállalják.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Én hülye meg azt hittem, hogy egy eladó/árumozgató nyerte el a kegyeit az OBI-ból!
Cicamama55
A boldogsághoz mindenkinek joga van.../lenne!.../
aloe
hát igen pedig van egy becsületes segédmunkás ismerősöm aki él hal Claudiáér és neki nem sikerült a dámát becserkészni. most lottót vett , hátha milliárdos lesz, és kiüti a vállalkozót , és megszerzi a NŐt...csupa nagy betüvel. ----mese-mese-celeb mese- sok-sok reklámmal karöltve - adót kéretik befizetni.
perfekt
Luxusprostik!Élvezze, lóvé nélkül.
perfekt
@Horizont: Szia nem töprengek a miértjén--hidd el.Érzéketlen sivár élet az övék--s hogy mégis látszólag boldogok--azt a ferde életszemléletük igy engedi--láttatni-a világot --s két ember közötti kapcsolatokat nekik.Azt tudom, én másként éltem át az örömöket,és azt gondolom ezek a rüfkék elcsodálkoznának--hogy ezt így is lehet élvezni, ahogy mi tettük--és nem is értem ezért az un Celeb világot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.