Egyre drámaibb a szurkolói létszám zuhanása az NB I-es futballbajnokságban. A második körben négyezerrel voltak kevesebben az egy héttel korábbihoz képest. Lassan felesleges beszélni jegybevételről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Elfogynak a nézők a magyar stadionokból...Kötelezővé kell tenni vagy közmunkához kell kötni akkor kapsz ha meccsre jársz . Kiemelt figyelmet kell fordítani a kertvégi stadion , midig legyen tele .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A nézők nem fogynak, csak a stadionok száma növekszik!
pbalage
ha annyira kell a viktornak az a szaros kis felfújt bőrgolyó, aminek semmilyen helye sincsen a pályán, mert mindig elrúgják onnan, ahol éppen található, akkor hozzon valami törvényt rá, hogy hol legyen megtalálható.
Azért verekednek huszonketten a műfüvön, hogy HOL NE LEGYEN A LABDA.

Alkotmányos jogot követelek a labdának!

A Focilabdák Jogaiért Párt közleményét olvashatták.
lajospapa
Ez azért van , mert kicsik a stadionok. Az emberek szeretik a kényelmet, van akinek tömegfóbiája van, ezért nem megy olyan helyre ahol sokan vannak. Például nem tudom mért nem viszik a meccsre a papák a gyerekeiket? Hol tanulja majd meg a gyerek tisztességesen kórusban mondani, hogy " húha anyád" ?
hear
Békemenet kongresszusokat még lehet szervezni
szandokan
@bakegya: Semmi nem következik. Egyszerűen menthetetlenül hülye vagy, akire még a szót is kár vesztegetni. Biztosan nem véletlenül élsz szarul te sem, mint a többség. Na, ennyit a békülésről, így már rendben?
szandokan
@bundi: A ciki az te magad vagy. Gondolom, nem nyertél meg egy tendert valamikor, mert voltak mások is a sorban. Rosszul helyezkedtél, legközelebb próbálj jobban odafigyelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.