A Nándori Cukrászda Csokis kaland-ja nyerte idén a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány indított el. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istekem! A Varga cukkerdaba mentunk minden aldott nap 50 filleres, egyforintos fagyit enni - mennyei volt! A cukraszda paranyi, a tulaj mindig csodalatos volt, kozvetlen, bennunket , gyerekeket pont annyira megbecsult, mint a nagy megrendeloket...A cuki csaladi vallalkozasban maradt, csak nem Varga neven, hanem Nandori neven fut tovabb... (Remelem, az idok vegezeteig, es meg egy picit azon is tul...:o))

Remegve varom a recept megjeleneset, az lesz az elso dolgom, hogy megsutom!!!...:o))

Es mindenkinek ugy fogom ajanlani, mint hungarikumot, sot, FERENCVAROSIANUMOT!!!

(Itt a foldrenges-sujtotta videket Canterbury tartomanynak hivjak, a benne elok a "cantabrian"-nek, tehat lehet ferencvarosien-nek is nevezni majd magunkat... En mindenesetre megteszem, a kurtos kalacsomat mar imadjak, ha megunom a munkat mas szolgalataban, ez lesz a sajat uzlet alapja, a kurtos kalacs, valamint a glutenfree es cukormentes sutik, mert itt minden masodik ember liszterzekeny, minden elso cukorbeteg es/vagy siliac-os...

Mar van egy csomo csodalatos magyar suti receptem, amit megcsinaltam glutenfree-ben, mind csodafinomak lettek, es a tobbit meg az egeszsegeseknek tartom fenn: somloi galuska, aranygaluska (borsodoval es nem vaniliasodoval!), na meg a Stefania-torta, Rakoczi szelet, de a ferjem kedvence a Turo Rudi torta, glutenfree valtozatban...!
m.macskosz
@karma1: Szia! Vajon miért van olyan sok cukorbeteg és glutén érzékeny?
Az ember azt hinné, hogy stresszmentes, jó levegőjű, nyugis környék...
karma1
@m.macskosz: Szia Dragam, es ha azt is tudnad, hogy rengeteg a suket ember, illetve nagyon sok a gyengen hallo ember... (Allitolag a tengeri soban nincsen meg a jod, bar persze itt is vehetsz jodozott sot, nagy a valasztek...)

Nem is hinned, mennyien vannak ilyenek... A liszterzekenyseg szinte nepbetegseg...
Asvanyi anyagok es vitaminok hianyara vezetheto vissza, ugy gondolom. En nem vagyok glutenfree, bar egyre tobben tanacsoljak itt a teljesen lisztmentes eteleket, mert a gluten csak izt ad az etelnek, meg allagot javit, de kulonosebb jo hatasa nincs a kajara.
A cukorbetegseg pedig szerintem civilizacios betegseg, es foleg az elhizottsag miatt lep fel. Itt is nagyon sok a "junk"-food (a gyorskajat hivjak "szemet" kajanak...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.