A frissen szabadult olimpiai bajnok birkózó, Farkas Péter számára most az a legfontosabb, hogy családja körében pihenhet. Egyik első útja pedig a Sportkórházba vezet majd krónikus csípőfájdalmai miatt. A kábítószerrel való visszaélés miatt elítélt, fogságából péntek hajnalban szabadult Farkas Péter első szabad éjszakájáról annyit árult el lapunknak, hogy igen jól aludt. Majd hozzátette: most elsősorban pihenni akar, méghozzá a családja körében. – Az élsport, a kőkemény birkózóedzések miatt a csípőmben kopás észlelhető, ami persze fáj is – válaszolta az egészségi állapotát firtató kérdésre a 46 éves sportember. – Beszéltem erről egykori edzőmmel, Kocsis Ferenccel, aki ajánlott is egy specialistát, ám alighanem előbb a Sportkórházban vizsgáltatom ki magam.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cukkini
Ha ez így megy tovább, akkor a celebeket szerető emberek Farkasban találják meg Győzike konkurenciáját, az erőszakos szereplési vágynak az eleganciáját?
Kérem szépen a szerkesztőket, két személyt együtt tálalják, együtt hozzák őket mindig nyilvánosságra a nagy érdeklődésre való tekintettel.
Na. Megint eggyel beljebb vagyunk.
Még, még több celebet akarunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.