A szilva a maga egyszerűségében kifejezetten különleges gyümölcs, különösen, ha télire rakunk el belőle. Még választani sem egyszerű, miként tegyük ezt: lehet befőtt, dezsem, lekvár, de akár savanyúságként is el lehet tenni. Ez a recept átmenet az édes és savanyú ízvilág között. A végeredményt akár magában is kóstolgathatjuk, de sültekhez, hidegtálakhoz kiegészítésként igazi csemege.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.