A kutatók szerint aki sokáig szeretne élni, ne hagyja, hogy a derékbősége meghaladja a testmagassága felét.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@szandokan: Tudom hogy problémás vagyok gondolatilag!:-)) A statisztikák meg mindig másokra vonatkoznak , minden ember egyedi eset, persze lehet összesíteni de az élet az felülír mindent.
Persze mindet ki lehet magyarázni , hallottam már betegektől én is sok mindent , " egyszer élünk, vagy azért vagyok túlsúlyos hogy a kórházban tudjak miből leadni" ( na ez volt a legjobb magyarázkodás)
szandokan
@varrólány: Nem vagy te problémás, és ki tudja, hol van a teljes igazság.
JAJMÁR
@szandokan: 19:10 cukkinivel lehet vitatkozni, de ne kérd tőle, hogy hagyja abba a "rémes rímeit", hiszen Te sem tudod megtagadni magadat :)...
szandokan
@JAJMÁR: Én megfogadtam, hogy kizárólag priviben beszélek ezentúl a munkámról, ha valakit érdekel. Itt csak a cikkhez szólok ezentúl, meg társalgok másokkal. Veszekedni sem fogok senkivel.
pbalage
@szandokan: na akkor ha már így van, akkor a Leninszobros sztorit valahogy próbáld meg elmagyarázni, erre kíváncsi leszek. Ide írtam:

propeller.hu/sport/2985305-ha-jezussal-viccelsz-evekre-lecsukhatnak#v1159021

(de most tényleg ne legyen benne semmiféle aranykötél, ami esetleg ott lóg a kukoricagóré oldalán :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.