Minden amit a környezetünk ellen teszünk, rohamtempóban hozzájárul a természeti erőforrások csökkenéséhez, és ki tudja, talán a gyerekeinknek már nem is marad semmi.

Forrás: MentaTrend
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Akkor most én nyeljem vissza a háztartási szemetem egy fél évig aztán dőzsölhetek csakkk tovább-na ne-talán inkább a luxusmilliárdosoknak kellene visszafogniuk a mérhetetlen profitérzékenységük.OLAJ-GÁZ-SEJKEKRE ÉS MÉG SZÍJJGYÁRTÓFÉLÉKRE IS GONDOLOK.
varrólány
@bakegya: A milliárdosok gyűjtik a pénzt maguknak , családnak unokának , ükunokáknak csak épp az nem jut eszükbe ,hogy a pénztől nem lesz tisztább levegő és egészségesebb élelem.
bakegya
@varrólány: neked nem csakkk szép és hasznos profilképed van,de okos is...igazad van de tudod már az is valami ha próbálkozik az ember-s ha ,egy ember is akad aki nem csakkk bólogat az már nekem elég.
varrólány
@bakegya: Köszönöm ! :-)) Tudod , vagy biztos ismered azt a történetet , hogy a nagyvárosban van aki azt hallja meg amikor elgurul a pénz , van aki meg a tücsök ciripelését. Ki mit értékel vagy mitől lesz boldogabb.
Valahol megvan ez a történet hosszabban , csak már régebben olvastam.
varrólány
Mert ahol a kincsed van, ott lesz a szíved is.

Egy indián ellátogatott New Yorkba a barátjához. Sétálni indultak a Broadway-n. Nehezen viselte a járművek zaját, az utcákon özönlő tömegek moraját. Egyszer csak megtorpant, megragadta a barátja karját, és a fülébe súgta:
- Hallod te is, amit én hallok?
- Persze. Hallom az autók dudálását, a buszok dübörgését, a gyalogosok beszédfoszlányait.
- Nem, nem. Itt valahol egy tücsök ciripel.
- Lehetetlenség. Biztosan tévedsz, a belvárosban, sajnos, már régen nincsenek tücskök. De ha ide is tévedt volna egy, ebben a zajban úgysem hallaná az ember - felelte türelmetlenül a városi ember.
Az indián széthajtotta az egyik ház falára kúszó csenevész vadszőlő leveleit - egy kis tücsök lapult mögöttük.
- Persze, nektek egyszerűen kifinomultabb a hallásotok - jegyezte meg józanul a barátja.
- Nem érted, miről van szó - volt a válasz. Adj egy 50 centes érmét!
Amikor megkapta, a földre ejtette a pénzt. A körülöttük tolongó járókelők közül többen megtorpantak, még azok is, akik néhány lépéssel arrébb voltak már, és kíváncsian keresték szemükkel a járdán az érmét.
- Érted már? - kérdezte az indián a barátját. - Ennek a pénzdarabnak a csörrenése sem hangosabb, mint a tücsök ciripelése. A fehér emberek füle ezt mégis meghallotta. Tudod, az ember mindig azt hallja meg, amire megtanult figyelni.
Neked hol a kincsed? Mit hallasz meg a leghamarabb? Mire hegyezed a füled igazán? Vigyázz a szívedre.!
( megtaláltam , bocs egy kicsit hosszú a történet de így kerek)
bakegya
@varrólány: ez csodálatos ,köszönöm Neked!-régen lepett meg valaki ilyen megindító ajándékkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.