Egy hónapja rejtélyes körülmények között tűnt el a 21 éves murakeresztúri Koósz Gábor. A férfi utoljára szüleinek és legjobb barátjának könyörgött sírva, hogy segítsenek neki hazajutni. A fiú holttestét péntek délután találták meg.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Csizmás Kond: Vannak olyan emberek, akik keptelenek tajekozodni meg a legegyszerubb helyeken is,... Csak azt nem ertem, hogyha tudtak, melyik baratjanal lehetett, akkor a szulok vagy az ot keresok miert nem indultak el azonnal a baratjahoz? Valahogy ez nem derul ki ebbol a bulvarcikkbol...
Csizmás Kond
@karma1: ...nem írnak a drogról vagy italról...pedig annak szerepe kellett legyen.
karma1
@Csizmás Kond: Gondolod, hogy ezek bejatszottak ebben az esetben?
Szimba
Túl sok a rejtélyes eltűnés, haláleset mostanában.
Csizmás Kond
@karma1: gőzöm sincs viszony egy huszonegyéves máskéép nem telefonál sírva az anyukájának...
karma1
@Csizmás Kond: Felelmeben nyugodtan sirhat, nem kell ezert "belove" lennie - panik attack volt az a javabol... Nem ertem, hogyha a szulok osszeszedtek volna magukat, akkor ne talaltak volna meg Ot korabban, elve, a baratja lakcimebol kiindulva... Talan a szulok voltak tul kenyelmesek, vagy nem tudtak, merre lakik a legjobb baratja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.