Súlyos és életveszélyt okozó testi sértés miatt is vádemelést javasol a rendőrség Kállay-­Saunders Andrásra – írja a Bors.

A lap értesülései szerint másfél év után a rendőrség lezárta a nyomozást abban a verekedési ügy­ben, amelynek az egyik érintettje Kállay-Saunders András. A férfi ügyvédje, dr. Magyar György elmondta, védencét súlyos testi sértéssel és életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség, az ügy aktáit vádemelési javaslattal továbbították az ügyészséghez.

A rendőrségi eljárás során kihallgatták a szórakozóhely biztonsági őreit is. Úgy tudják, hogy ők a csetepatét ugyan nem látták, de vallomásukban arról is szó esett: már korábban is „voltak gondok” ­Saundersszel és Tolvai Renivel, akik rendre a vendégeik voltak. Információnk szerint a biztonsági kamerák nem rögzítették a bunyót, csak az látszik a felvételen, kik jöttek, majd távoztak a szórakozóhelyről.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nena
Már megint Magyar, és az irodája..
Így már tuti hogy bűnös ! :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@silber13: Nem az a kérdés ki kit vert meg hanem hogy ki kezdte a kötekedést.
jancsipapa
@hetöndöe: Igen, a bőrszín lehetett a baj . Mert az teljesen életszerű ,hogy két világos beleköt vagy nyolc barnába ...
silber13
@hetöndöe: Mondjuk elfogadom de akkor sem indokota semmi, hogy olyan súlyos sérüléseket okozzon, vagy okozzanak!, lehúznak kölcsönösen 2-3 fülest, de ami történt az nem megengedhető!
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: A jó munkához idő kell az ártatlanság "bizonyításához" meg még több :-))) (különben nem került volna elő az állítólagos szemtanú aki elsodródott a tömegben :-D )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.