Politikai csatározások tárgya lett Hajas László belvárosi szalonja. Az ellenzék szerint áron alul jutott hozzá a fodrász, Hajas szerint minden tiszta.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Éhínség nem azért van a földön, mert képtelenek lennénk jóllakatni a szegényeket, hanem azért, mert képtelenek vagyunk jóllakatni a gazdagokat."
F_Viktor
Rogán kerületében minden hónapra jutott egy-egy önkormányzati épület mutyi. Miért szerencsétlen celebet kell pellengérre állítani?

varosszive.blog.hu/2013/10/02/aki_atverte_a_sajatjait_is

"Rogán Antal nyolc éves regnálása alatt eladta a belvárosi ingatlanvagyon jó részét, ezres nagyságrendben, és mindig áron alul. A pontos számot nem ismerjük, mert közérdekű adatigényléseink ellenére nem közli azt az önkormányzat. Nem telt el úgy egyetlen hét sem, hogy ne adott volna valamin túl a kerületi maffia."

parbeszedmagyarorszagert.hu/hir/felaron-arusitja-ki-rogan-az-otodik-kerulet-vagyonat
Levendula
"Éhínség nem azért van a földön, mert képtelenek lennénk jóllakatni a szegényeket, hanem azért, mert képtelenek vagyunk jóllakatni a gazdagokat."
volvós
Sztárfodrász ??? Hacsak attól nem, hogy
a mázas cserépedény borbély alaposan le...ta
a belváros " urait "Addig jár akorsó a kútra,
amig be nem vezetik a vizet "...:-))))
dedy
Állítólag nem is szed kábítószert
bence
Csak 80 -an millióval ?! Mi az rogán 700 milliójához viszonyítva ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.