Lelőttek két embert szerda este egy csepeli iskolában. A símaszkos férfi fejbe lőtte az áldozatokat, a gondnokot pedig megsebesítette. A rendőrség keresi a gyanúsítottat, s ötmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel. A környéket lezárták, a kimenő utakat figyelik.

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Még senki nem tud semmit az egész lövöldözésről, de már belekavarják a politikát.
Most kösse fel a rendőrség az alsóneműt és dolgozzon!
A szerintem mindekinek van éppen elég más dolga, foglalkozzanak azzal és ne találgassanak és gyíártsanak összeesküvés elméleteket.
Evikati
@juhasznekati51: Igazad van. Nem is értem, hogy miért kellet kihangsúlyozni az egyik elhunyt politikai funkcióit. Bizonyára nem ezzel van összefüggésben a gyilkosság.
ugyeugye
Nagyon hülye címdás volt, hogy szocialista igazgató - én is kiakadtam ezen.
Csak találják meg ezt az őrültet!
Evikati
Hiperaktív, nehezen kezelhető, autista, de nem szellemi fogyatékos....tanuló, vagy hozzátartozó, vagy régi sérelmet megtorló? Bárki lehetett de, hogy őrült az biztos!
ugyeugye
Állítólag megvan!
10-kor sajtótájékoztató
Evikati
@ugyeugye: Hát tippem van, az biztos. Kíváncsi vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.