Szendi Gábor: Isten az agyban.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SzendiGabor
Kedvenc viccem a következő: egy ember meghal és lelke felszáll a Mennyekbe. Az ember látja, hogy két ajtó van. Az egyik előtt óriási sor kígyózik, a másik előtt nem áll senki. Megkérdezi az elébe siető Szent Pétert: mi ez a két ajtó. Szent Péter azt feleli: ott, ahol a tömeget látod sorban állni, előadásokat lehet hallgatni a mennyországról. A másik ajtón pedig be lehet menni a Mennyországba.
Mi lenne, ha egyszer egy könyvet nem „megvitatnátok”, hanem elolvasnátok? Utóbbi elméleti lehetőség még azt sem zárná ki, hogy utána tényleg érdemben beszélhetnétek róla.
nanena
@SzendiGabor: Ez kinek szólt? Vagy önreklám akart lenni?
Ez Szendi Gábor honlapja?
kiwi
@nanena: Szendi Gábor könyvéről beszélgetünk. Ezért írta, hogy mielőtt megvitatnánk, talán olvassuk el. Jogos.
menasagh
Igaza van Gábornak, ha a könyvről akarunk véleményt mondani, előbb el kell olvasni, itt viszont a könyv nyomán megjelent valamilyen cikkhez fűzünk véleményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.