A Barátok közt sztárjai aggódnak sorsuk miatt, még a kulcsfigurákkal sem közölték, mire számíthatnak. Január 12-én már új főnök várja őket.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
65 évesen nem kap még nyugdíjat???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
ma már óvatosan kell sértődni...ott van csomor esete...elment felcsapott farokkal önmegvalósítani, aztán egy darabig azt sem tudta, merre is van az előre..vili bá' óvatosabb...szerényen, izgulósban adja elő magát...hadd lássák, ő csak a sorozatnak él..
12.-én körbeünneplik az új főnököt, ez megjelenik mindenhol, és máris béke van...(a veszély elmúlt).

a pleb's meg boldog...továbbra is megvan a napi betevő.
sentinel216
Miért? Ezek azt gondolják, hogy a temetésüket is a tévében fogjuk végig nézni? Ahogyan felbukkantak a semmiből, úgy el is tűnhetnek! Sokunknak nem fognak hiányozni.
apple54
@sentinel216: Szégyelje magát Várkonyi András nem az ő fogalmazására ,akkor még szépen írtam Én kedvelem és a színészeket mindegyiket szeretem és az ő nevükben kérjen bocsánatot!!!
apple54
Illetve az rajongói nevében kérjen bocsánatot!!! te...
sentinel216
@apple54: Lelke rajta, hogy szereti az ilyen közhely dialógusokra, hirtelen kitalált idióta cselekményeke épülő, reklámokkal teletűzdelt, egybites nézők részére gyártott "művészeti alkotásokat". Ha el tudja mondani, hogy egy résznek, vagy az egész sorozatnak miféle film, vagy irodalomi, művészeti mondanivalója van, akkor le a kalappal. Piti, gagyi az egész. Olvasni kellene a népeknek, vagy színházban igazi színműveket látogatni! Nem kérek bocsánatot, mert az egész szappanopera árt az igazi művészetnek.
karma1
@apple54: Vajon miert kene sentinel216 baratunknak elnezest kernie, plane ontol, a Baratok kozt rajongoinak a neveben? O nem rajongo - teljesen normalis ember -, tehat velemenye lehet, de annak nem kell egyeznie az onevel.
Ugyanis ez egy blogoldal, ahova mindenki a sajat velemenyet irja le, es ebben vannak sokszor egyezo velemenyek, maskor meg egyediek, mint az one...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.