Az Athosz-hegyi Köztársaság a Görögországhoz tartozó Chalkidiki-félszigeten található, ám autonóm köztársaságot alkot. Több mint húsz ortodox kolostornak ad otthon, melyekben mintegy 2000 szerzetes él.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Jó buli lehet, egészségetekre.

Sosem értettem ezeket az önkorlátozó, aszkéta, cölibátusi marhaságokat. Majd ha a halálos ágyán fekszik egy ilyen szentfazék, és lepereg előtte az élete, biztos rájön, hogy mennyire elcseszte az egészet.

Isten (vagy nevezzük akárminek) egyértelműen nem azért ad egy embernek életet, hogy ne élvezze. Különben a Föld csupa szar hely lenne. De nem szar hely, erőszakkal meg felesleges azzá tenni.

Ámen.
wagabund
Az evolúció bennük is munkál,(finoman szólva:reggeli merevedés), csak valami nagy lelkiismereti problémájuk lehet..
Ki, és miből tarja karban az épületeket, a közüzemi szolgáltatások ima útján kerülnek az épületbe, és az étkezésért ki fizet? némi álságosságot vélek felfedezni...paradicsomi állapot?...ez jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.