Wellington — A Blikk kiderítette, hol élvezi Pataky Attila (63) és harmadik felesége, Nyikovics Orsolya (35) az esküvőjükön nászajándékba kapott pénz örömeit.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@karma1: Eredetileg máshová mentek volna, de megtudták, hogy Új-Zélandon UFÓ jelenség várható( !!!) ezért utaztak oda:))
És azt hiszi, hogy ezt még beveszi valaki. Ezzel a jól kitalált mondattal vastagabbak lettek a nászajándék borítékok:))
karma1
@KERKA: Uj-Zeland folott nem n agyon vannak UFO-jelensegek, itt meg a repulogep is olyan ritka (a nagy interkontinentalis utasszallitokra gondolok), hogy amikor egy elmegy felettunk, akkor kiszaladunk a hazbol megcsodalni...(Nem vicc!!! Plane itt nagyon delen)...

Igaz, valamivel meg kell magyarazni a kib@szottul draga elsoosztalyu repjegyet (meg a business class-ra is kb. 10 ezer dollar /fo egy jegy, amit most kb. 205 forinttal kell atszamolni. Egy atlagos ejszakai szallodaszoba 240-300 dolcsi korul van, tomegkozlekedes csak a nagyvarosokban van, - bar taxi mindenutt -, es az autoberles sem olcso, persze ok nem tudnak autot berelni, mert itt az ellenkezo oldalon vezetunk, es csak ervenyes ujzelandi jogositvannyal kaphatnanak berautot. )
Ki lehet tehat szamolni, hogy kb. mennyiert nezegetik az amugy valoban szep, csillagos eget?...:o))))
karma1
Ezek maximum dronok lehettek; itt meglehetosen sok dront hasznalnak ipari celra, mert sok helyseg szinte megkozelithetetlen tobb uton, olyanok a domborzati viszonyok...
karma1
@mariaberta: 20.25-re: Mit vetettem en Neked?...:o))))
KERKA
@karma1: 01.30 Gondoltam én, hogy a vastag nászajándék boríték volt a céljuk.

Van egy távoli rokonom Ausztráliában, állandóan hívogat, hogy látogassuk meg, legyünk ott néhány hónapot. Én már kiszámoltam, hogy mennyibe is kerülne nekünk ez az út, na szóval nem jön össze, ez túl drága lenne. Akkor megírta, hogy mindent fizet, csak menjünk.
Sajna így sem megy, tekintettel, hogy kétszer volt mélyvénás trombózisom, így nem utazhatom ennyit repülőgépen. Max. másfél órát. Így aztán Tommy bácsi törölve:))
karma1
@KERKA: Mindkettot nagyon sajnalom...:o(((( (A melyvenas trombozisodat, es hogy nem utazhatsz meg ugy sem, hogy fizetik...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.