Már négy magyar nemzetiségű katona halt meg az ukránok és oroszok háborújában. Nem csoda, hogy a kárpátaljaiak menekülnek a sorozás elől.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor ezt hogyan egyezteti össze a hazugovics magyar nemzetiségű embereket ölnek meg a szakadárok a putyin segítségével???
karma1
@papa.49: Nem emlekszel ra? Az oktoberi szavazas elott a csuti felbevagott Don Padre kiment Karpataljara, kozolte az ottani magyarokkal, hogy nem hagyja oket bajban, merthogy ok is ugyanolyan magyarok, mint mi, csak ott szulettek, kb. 200 ezren.

Most viszont, amikor idemenekulnenek a haboru elol, akkor szepen elfogjak oket a hataron, es bortonbe csukjak, vagy visszakuldik oket, mert lehet, hogy gazdasagi menekultek lesznek beloluk.

Rend van itt, ha egyszer a vezir azt mondta, nem?
papa.49
@karma1: Tudod megmondta, ne azt figyeljék mit mond, hanem hogy mit csinál, hát mint mindig az ellenkezőjét csinálja mint amit mond, ezért hívom én HAZUGOVICSNAK, az első ,,felsírása,, óta igaz szó nem hagyta el a száját!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.