Gáspár Evelin eddig is luxusautókkal járt, de most egy még drágább darabra váltott, amit a barátjától kapott - írja a BlikkForrás: Nők Lapja Café: Gáspár Evelin 35 milliós BMW-vel furikázik

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@micfild: 17.57..

csak egy pillanatra... győzike belőlünk csinál hülyét a kertévével karöltve...mi meg tátott szájjal, némi csorgó nyállal figyeljük a jól megérdemelt jólétét...
az meg hab a tortán, hogy adótartozása van...amit röhögve visszautasít...a hivatal meg valamiért nem tudja behajtani.

szerintem.
KERKA
@micfild: Egyszer ki kellett mennem családlátogatásra egy nagyon becsületes derék, jó emberhez, aki a családjával faluzott, régiség kereskedő volt, , szóval lim-lomos, mindenes.A tét az volt, hogy a gyerekei valóban rászorulnak-e az ingyenes ellátásra.
Amit én abban az emeletes házban láttam, felülmúlta minden képzeletemet.
Porcelánok-festmények-faragott bútorok. Nem vagyok hülye hozzá, hogy felismerjem az értékeket. Hát mit mondjak, ütős élmény volt.
micfild
@wagabund: már akiből hülyét lehet csinálni. mert én évek óta nem nézek sem retekklubbot sem tv2t...
Ez üzlet. A kertévék... melyiken megy? - tudják, hogy a zemberek imádnak felháborodni és nagyfelháborodás közben utálni valakit. Most éppen Győzit, mert ő az aki képes majmot csinálni magából. Amig ekkora az ilyen műsorok nézettsége, addig mennek ilyen műsorok.. és mindegy, hogy Győzi vagy más valóságsó.
-Van annyi pénz, amennyiért az embernek korpásodik a haja-

A tévén tudod van sok gomb.. van rajta egy szép piros is , amivel kikapcsolhatod.. de ha már mindenáron tévét néznél... én is nézek...főleg AXN- krimit vagy Viasat krimit...-de ha nem tetszik a műsor, akkor átkapcsolok vagy lekapcsolok.

szerintem egyébként Győzi egy előirt szerepet ad elő a műsoraiban is röhög a világon..
KERKA
@wagabund: ha jól emlékszem, 20 millió tartozása van, és évek óta nem tudják behajtani rajta. Na erre varrjál gombot:)) Hogy lehet az, hogy őnála nem terhelik rá a házára a tartozást,???
micfild
@KERKA: nem az ő nevén van .:-)
vagy nagy a navos ember zsebe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.