“Nekem most nagyon kell egy ölelés. Pont ma vesztem össze a párommal.” Mosolyogva megöleltem, nagyon szépen megköszönte, összemosolyogtunk és továbbállt.

Forrás: beindulo.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JaksoLaszlo
Nyilván egy nagy hülyeség az egész. S nyilván szükség van ilyen nagy hülyeségekre. Jobban, mint az úgynevezett okos dolgok zömére.
tsabeeka
kár, h nem lehet mérni az ilyenkor adott energiát (vagy épphogy nem kár, mert ez a varázs lényege?), kíváncsi lennék, hogy egyetlen ilyen spontán, és mégis őszintén mosolygós ölelés ("hülyeség") vajon semlegesít-e mondjuk egy átlagos esti híradó megnézése ("okos dolog") után keletkezett negatív energiát :) (én azt hiszem, igen)
Evikati
@JaksoLaszlo: Tipikus férfi gondolkodás! Miért lenne hülyeség? Igen, nagy szükség lenne rá, de sajnos nálunk még csodabogárnak számít az, aki kiáll az emberek elé és ölelkezésre buzdítja őket.
Ha csak egy embernek szerez örömet egy ölelés már akkor megérte. 2005-ben én is ölelkeztem, igaz, hogy nem itthon. A fiúnál sorban álltunk, nevettünk és jól éreztük magunkat. Olyan sok szomorú arcot lehet látni az utcán, hogy ha ez az öt perc felvidít valakit, akkor talán egész napra feltöltődik:-D
eberti
Csak addig lesz egyetértés az ilyen ölelkezésekben,amíg nem utasítják vissza az ölelést,vagy nem ölelgeti az egyetértőket olyan személy,akit nagy ívben elkerülnének .Szerintem...
drg
@Evikati: Brrrrrrr. Engem a gondolattól is kirázz a hideg. Persze szép ötlet, biztos van akinek hatalmas szüksége van rá – lehet nekem is - de én nem szeretem ha hozzám érnek. Főleg idegenek. Nem vagyok az a „borulj a vállamra, sírd ki a bánatodat” típus. Még a megszokott és sajnos egyre divatosabb puszival való köszönés is nehezen megy.
Nekem az érintés, az ölelés már egy intim dolog!
merien
ugye mindannyian tapasztaltátok már, hogy ha rámosolyogtok valakire, az visszamosolyog rátok. nekem nem egyszer csalt mosolyt az arcomra egy-egy rosszabb pillanatban egy kedves szembejövő. ölelni is szeretek, és szeretem, ha megölelnek. sokkal erősebb impulzus, mint egy biztató szó. a megszokásból adott szia-hogy-vagy / minden-jót puszihoz nem is hasonlítható. ÖLELÉSRE FEL!

Jáksó Laci, téged nem ölelgetnek?
tsabeeka
@Evikati: de szerintem ő is jó értelemben értette ("S nyilván szükség van ilyen nagy hülyeségekre. Jobban, mint az úgynevezett okos dolgok zömére.")
eberti
Én nem ölelgetek idegeneket és nem tartok igényt idegentől ölelésre. Arról nem szólva,hogy ha ez itt is népszokás lenne akkor az :"zsebes paradicsom" lenne...(főleg tömegközlekedési járműveken)...
ugyeugye
@eberti: Főleg a megfázásos időszak kellős közepében!

Én se szeretek idegeneket ölelgetni. Csak a hazait :D
Evikati
@drg: Embere válogatja! Azt a fiút te is szívesen megölelted volna, biztos vagyok benne:-) Egy Amszterdami nyaralásban ez is belefér, jó buli volt. A férjem nevetett rajtam, ő nem ölelkezett. Én sem borulnék minden idegen nyakába, főleg nem a bánatomat kisírni. Büdös, unszi. emberekkel nem szeretnék ölelkezni, pedig nagyon nyitott vagyok mindenre, mindenkire. Remélem lesz még rá lehetőségem, hogy megismételjem. Egy jó sztori, melyet itthon elmesélhetek.
tsabeeka
@Evikati: és vajon ő és még hányan mesélik azóta is a szép emléket... ez benne a jó :)
Zwei
@Evikati:)
na mondjuk ott a belvárosban, a csatorna két partján lehet ám pénzért is ölelkezni:))
Evikati
@Zwei: Huncutkodsz megint:-) Én nem kaptam ezért egy fillért sem!
Fizetni sem fogok, ott még nem tartok:-D
Evikati
@tsabeeka: Nagyon sok japán turista leány állt sorban. Vigyorogtak fotóztak, filmeztek. Ők bizonyára a mai napig mesélik. Én már majdnem elfelejtettem, de itt most a beszélgetés erről szól, hát felelevenítettem.:-)
Zwei
@Evikati:)
na látom, nem értettél te sem:))
akkor meg igaza lehet "dr. g"-nek ... :P
jártál ott, tudod mik vannak a környékbeli utcácskákban?;))
Zwei
@Evikati: ... na azok, nem neked valók:)))
tsabeeka
@Zwei: azzal együtt, hogy persze értem a mókát, az ilyen dolgok lényege éppen a tökéletes érdeknélküliség. hacsak nem a szeretet az érdek :)
Zwei
@tsabeeka:)))
... hát ott kuplejárok vannak:P
Zwei
azaz, nem lejárok!
hanem: kuplerájok:D
Evikati
@Zwei: Minden zugát becserkésztük Amszterdamnak. Jártunk a "kurvanegyedben" is és itt következne egy másik sztori, amit most nem részletezek, de menekülnünk kellett. Nem gondoltuk, hogy annyira rázós helyre tévedtünk, ahol már a turisták veszélyben lehetnek. Szóval megmenekültünk, de azért szétnéztem. A kirakatokban a kínálatokat is megnéztük.
Értettem minden betűdet:-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.