Budapest — Mivel nem gyakran történik ilyesmi, ezért tűnt fel, hogy elkísérte felesége Orbán Viktort hivatalos kazahsztáni útjára

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@libellle: Na jaaaaa...5 gyerek, nehéz fizikai munka, és egy beteg férj...
De mindezt vállalta !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: Jaj, csak eszukbe ne jusson Uj-Zeland!!!
karma1
Azt hiszem, en mindjart sirvafakadok! Ez a szegeny asszony csak nagyon \nehezen tudja beiktatni a kulfoldi utat az uraval, mert 5 gyereket nevel... Na, akkor azert megkerdenem, hogy a Sajatlabu Rasika meg otthon van? Mert akkor csak 4 gyerek, ... Ja, a Gazsi gyerok meg Afrikaban okitja a ketballabasok klubjaban a magyar tipusu focit,... No akkor mar csak 3 van otthon, de nekem ugy tunik, hogy mar kilabaltak a pelusos idoszakbol,... Hat csak talalna aniko asszony egy joakaratu kozmunkas asszonyt, aki ellatna azt a 3 tinedzsert egy hetig, nem? Vagy nem "fussa" a csaladi koltsegvetesbol? Ja, gazdalkodni tudni kell!!!
bakegya
@karma1: még kettő van otthon,de az anyjuk az nem kell ezekhez sem, mert mindíg is volt BABY-SZETTERÜK.
bencemacska
@karma1: ma, 12:50

A Sára már bőven nagykorú, nem hiszem, hogy még nincs saját lakása!
bakegya
Egzotikus ország-diktatúrával-és iszlám hittel.Ez csakkk a felszín -Lévait a FÖLDMUTYOLÓGIA köti le igazán-elég földhözragadt a szentem,és nagy előnye még jól tud hallgatni és mellesleg tűrni is a sok lopást-csalást.
A lajos majd fölizgatja-remélem.
papa.49
@karma1: Ki ne toljon veled!!!Remélhetőleg abba az országba nem engedik be...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.