Egyre általánosabb vélekedés: a csípős fűszerek felveszik a harcot a vírusokkal és a baktériumokkal, megtisztítják és felszabadítják a légutakat. A fül-orr-gégészek szerint ez nem biztos, hogy így van.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mrsrobinson
De ami biztos, sokáig kerestem, mire megtaláltam: BIOPAROX. Ott és akkor hat, ahol és amikor kell.
kiwi
ez most nagyon úgy hangzott mint egy nemakarokjelzőtírni reklámszlogen
Soma
Énekesnőként nagyon sokat tanultam egykori mesteremtől, Horváth Eszter Liszt dijas opera énekesnőtől, aki sok mindenre megtanitott. Hurutos tipusú torok megbetegedésekhez egyik legjobb segitő a vöröshagyma.Felkarikázva, besózva, hagyni pár percig, hogy kijöjjenek belőle az illóolajok.Ő azt mesélte, hogy az Operaház rendszeresen hagyma szagtól büzlött.Remekül leszedi a hurutot.Ő olyan trükköt is átadott, hogy zsebkendőt áztassunk be tiszta, patikai alkoholba, és abból csináljunk dunszt kötést a torokra, akár fóliával.(A régi emberek disznőzsirral is bekenték a torkot, mellkast, úgy dunsztolták magukat éjszakára.)
Az biztos, hogy a sok gyógyszer helyett(mellett) érdemes visszatérni a természet patikájához.
A csipőspaprika (és minden csipős, füszeres, forró, szénsavas) TILOS hangszalag gyulladás esetén! Úgyhogy nem minden tipusú torokfájásra jó a csipős paprika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.