Heteken belül műtőasztalra fekszik, de rossz állapota, súlyos betegségei miatt belehalhat a műtétbe Terry Black- írja a Bors.

A Németországban élő Rácz Károly még februárban kapott hátsófali infarktust, ezért is lesz szüksége pacemaker beültetésére. Több komoly betegsége miatt azonban a rutinműtét veszélyes lehet számára.

"Mindenre felkészültem. Van végrendeletem, és hangfelvételre mondtam a halotti beszédemet is. Pontos elképzeléseim vannak a búcsúztatásomról, ha mégis úgy alakulna. Az urnám mellett például egy üres, piros párna lesz, amin a nem létező kitüntetéseimet láthatják majd. A műtétemre itt, Münchenben kerül sor" – mesélte a lapnak Terry Black.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Remélhetőleg túléli!!! Elég sok mondanivalója lehetne még a politikusok és a nagyözönség számára!!! Feltételezem, hogy igen sok titkot rejteget még!!!
sokanvagyunk
Drámai... - azért néhány, bár inflálódott Kiváló dolgozó jelvény az átkosból csak kiosztásra került neki is.
csa-csa
remélem sikerül a műtét és még sok sok időt eltölthet a gyerekeivel!
a puffogóknak meg üzenem, lehet utána csinálni, hogy egy felelőtlen prosti kezei közül kimenteni, évekig harcolni értük, szeretettel gondoskodni róluk. ezért csak gratulálni tudok Neki. és transzi vagy nem, baromira nem érdekel.
stirliitz
Tehát kivándorolt bevándorolni. Most sem kellett volna hallani felőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.