Zámbó Jimmy több mint 14 éve halott, de a bulvárlapok még mindig nem képesek leszállni róla. Most a Story magazinnál unhatták annyira a nyári uborkaszezont, hogy állítsanak róla egy meredeket – derült ki a Blikkből.

Az újság szerint az énekes egy régi zenésztársa ugyanis azt állítja: egy hajdan próbákra használt pince hűtőszekrényének mélyén rejtette el Zámbó saját spermájával teli fiolákat. Ennek oka az volt, hogy az énekes félt a terméketlenségtől, de a spermabankokban nem bízott. Halála után a fiolák ehhez a zenész baráthoz kerültek, ám egyik nap eltűntek a hűtőből és csak egy cetli volt a helyükön ezzel a szöveggel:

A Király gyerekeinek meg kell születniük!

A képet a Storynak sikerült tovább színesítenie azzal, hogy úgy tudják, az énekes halála előtt válni akart fiatalabb szeretője kedvéért. Jimmy egy másik ismerőse, Hulé Éva utolsó levelében az állt: ez a nő vette magához a mélyhűtő tartalmát, majd SMS-ben közölte Huléval: "Győztem". Így a bulvárlap meglebegtette: lehet, hogy valahol él egy 13 éves gyerek, akinek Zámbó Jimmy az apja.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Hú de nagy barmok...
Semmitmondó, kitalált cikk csupán.
simmering73
Nem vagyok Zámbó rajongó, de ekkora hülyeséget még leírni is nagy bátorság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.