Brüsszel — Teljes kapituláció lett a hetekig tartó görög dráma vége. Alekszisz Ciprasz görög kormányfő és pénzügyminisztere Euklid Cakalotosz elfogadta a csőd elkerüléséhez szükséges hitelcsomagért az EU szinte valamennyi feltételét.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ilyen biztos lenne az 5 -ös találatom, hogy megmentik Görögországot, mert ő a demokrácia bölcsője! De már hányadszor mentik meg őket? Élnek mint hal a vízben.. Nem az irigység beszél belőlem. Az átlag nyugdíj 800- euró náluk. Nálunk jó ha eléri a 200-eurót... Hiteltől,hitelig élnek! Egyedüli számottevő bevételük az idegenforgalomból van. A többi EU-s ország tartja el őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Nem is olyan régen írtam itt, hogy egy Margaret Thatcer kellene a görögöknek
az rendbe tenné őket pár év alatt !
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/igy_lehetett_volna_elkerulni_a_gorog_csodot.600591.html
papa.49
Ezt a közölt adatokat kellene a hazugovics fejébe verni, hogy végre már megértse a xarban levő görögök még a megszorítások után is 2-3 X jobban élnek, mint mink a ,,száguldó gazdaságunkkal,,!!! A hazugovics elmehet a büdös 3.14. ba a hazugságaival!!!
szandokan
@papa.49: Na de milyen áron élnek jobban? Meddig lehet ezt az állapotot fenntartani? Mi lesz a jövő nemzedékével majd? Nem lehet egy életen át hitelből élni.
szandokan
@Manhattan: Pontosan, ez csak átmeneti megoldás, és utána annyi.
papa.49
@szandokan: A ,,nemzeti hazugovicsunk,, pont ezt játsza, nem veszed észre már egekben az ,,államadósság,, amire elbaszott vagy 6-8 ezer milliárdot, NEM CSÖKKEN, HANEM NŐ, ez bárhogy is nézem az a kotta amiből a görögök is játszanak, csak nekik a szerencséjük hogy az országuk ott fekszik ahol van, a mienk meg nem nagy szám ebből a szempontból!!!
Ha most nem tudnak kifizetni 7000 milliárd eurót ami kurva nagy pénz miből fogják törleszteni a többi 75 ezer milliárdot???
A görögök fontosak hogy az EU. nak megmaradjon a Boszporusznál a jelenléte, de nálunk nincs ilyen ezért nem is lesz ilyen vagy hasonló ,,mentőcsomag,, ...
Meg az se mindegy hogy legalább visszaakarnák kapni a belefeccölt rengeteg milliárd eurót, amiből a görögök kurva jól éltek, na ránk ez nem mondható el...
Csizmás Kond
Ez a nagy görög megmentés csak maszlag. A görögöket nem megmenteni kell, hanem békénhagyni. Megmenteni azokat fogják és akarják akik fejetlenül csak a hasznot látva esztelenül hatalmas összegeket pumpáltak üzletnek vélt vagy hazudott dolgokba. Görögország csak annyira hibás hogy hagyta magát beleráncigálni ebbe az brókerek által hajszolt pénzhajhászásba.
A megmentés nem a görögökért van hanem azokért a balfaszokért akik más pénzét eljátszották.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.