Szerdán a délelőtti órákban egy bejelentés után két rendfenntartó igazoltatott néhány menekültet, majd egy néhány perces szóváltás után az egyiket elvitték a zsaruk.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Talán nem mondta elég lassan a rendőr a felszólítását, az lehetett a baj. :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@eszegfu: www.delmagyar.hu/szeged_hirek/a_rendorok_szeme_elott_dogoznak_az_embercsempeszek/2441348/
Naponta ilyen hírek vannak, Kosz szigeténél a görögök már nem bírnak a sok emberrel , Szerbiában is sokan várnak , Törökországnál is.
Itt hamarosan nem lesz elég az udvariaskodás semmilyen nyelven.
eszegfu
@varrólány: Az, hogy "hamarosan nem lesz elég az udvariaskodás"...ezt szerintem meg kellene előznie az embercsempészek elkapásának! Gyakorlatilag ők "vezetik" ide a menekülteket. Tény, hogy a cikkben felvetett klf. gondok (hogy melyek a rendőri intézkedések akadályai) nyilván léteznek... nem értek ennek jogi részéhez... de a büdös életbe! Mindent állati gyorsan meg tudnak változtatni, vagy esetleg ujat kitalálni és most, amikor az embercsempészeket kellene "leállitani", semmi sem jut az eszükbe! Már bocs., de a Cinege utcát le lehet zárni (természetesen O.V.-nak jár a védelem a házánál és a személyénél, ebben nem lehet vita!), ami közterület... ugyanakkor a csempészek nyugodtan, a rendőrök szeme láttára "dolgozhatnak"! Ezt látja, tapasztalja a migráns is, igy miért is vegye komolyan azt a rendőri intézkedést, hogy pl. hagyja el a teret?!
varrólány
@eszegfu: Ezt az embercsempészetet én sem értem már szinte olyan mintha" legális "lenne. Az elnevezése meg a törvénytelensége ellenére.
Vannak akiket elkapnak de lesz helyettük újabb lehet több , mert pénzért mindent ! Vagy már olyan hálózatuk van hogy a rendőrök kevesek ehhez , de én sem vagyok szakértő ebben . De valahogy nincs megfelelő büntetés !
eszegfu
@varrólány: Azt viszont már olvastam, hogy -- ha jól emlékszem -- 3 rendőrt is elkaptak, akik összedolgoztak a csempészekkel. Sajnos nekem is a "mintha legális" kifejezés jutott az eszembe ezzel kapcsolatban. Nem vagyok "összeesküvés"-párti, csak nem tudok másra gondolni: esetleg valamiért éppen "jól jön", hogy nem tudják, vagy nem akarják a menekültügyet átgondoltan és utána határozottan megoldani. Pedig M.o. a saját ktv-ből is gyakorlatilag annyi pénzt költ el erre, amennyi kell + EU forrás. Tudod, mintha a "zavarosban jól lehet halászni" elv érvényesülne.
varrólány
@eszegfu: Lehet már olyan összefonódások vannak ilyen téren hogy kibogozhatatlan vagy pedig" magasan" van a probléma.
Itt a határ menti települések lakói napi szinten átélői a csempészeteknek és azoknak kik jönnek. Míg egy nagyobb városban nagyobb a védelem is ,gyakorlatilag magukra marad az itteni szegényebb lakosság.
eszegfu
@varrólány: Abban az egyben biztos vagyok, hogy a probléma "magasan" van! Te és én nem tudjuk egy tollvonással elintézni, csak a mindenkori kormány! A többi gondolatodat elfogadom, mert azt hiszem elképzelni sem nagyon tudom milyen lehet az élet egy határmenti településen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.