Senkinek sem tűnt fel az a két tolvaj, aki hatalmas fogással távozott egy koppenhágai múzeumból. Rodin egyik mellszobrával oldottak kereket. Észrevétlenül.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa
Ez szánalmasan röhejes... Dániában, Nyugat-Európa egyik leggazdagabb, és legfejlettebb országában ezt meg lehet csinálni... eleve, az ilyen drága műkincseket minden valamirevaló múzeumban, ha megérinted már beriaszt, nemhogy megemeled, elemeled... ha felemeli valaki, már nem csak riasztónak kellene szirénázni, hanem azonnal a biztonsági rácsok csukódnak is le és a tolvajt bezárják a múzeumba... hát milyen múzeum volt ez könyörgöm??? Nem beszélve arról, hogy a biztonsági emberek vagy legalább teremőrök, jelen kellene legyenek minden egyes teremben, aki folyamatosan figyelnek, emellett még kamerás rendszeren egy külön stáb, még a fingjukat is figyeli képernyőn... nos csupán csak ennyi alapvető múzeumi biztonsági rendszer nem volt illetve nem működött abban a múzeumban... azért egy negyedmillió eurót érő szobor, már nem bagatell... tehát itt a múzeum vezetősége és egyéb releváns dolgozói mind legalább ugyanúgy felelősek, ahogy a tolvajok... Szerintem belső ember kellett hogy segítse őket valahogy... másképp ezt így lehetetlen megcsinálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.