Café créme egy tipikus kávéfajta, azt is mondhatnánk, hogy a kávé svájci megfelelője. Hasonlít az eszpresszóhoz, hiszen a café créme is nagy nyomáson készül és ennek köszönhetően jön létre a kávé tetején az a különleges hab, a crema, amely tipikusan világos színű. Azok a kávébabok, amelyeket általában a café créme-hez használnak fel, szintén elkülönülnek a többitől, hiszen csak általában enyhén, vagy közepesen pörkölt kávébabokat használnak fel a café créme elkészítéséhez.
Forrás:
kavehazmagazin.hu
Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás