Nem, a kávé nem homokos, viszont az alábbi videóban egy kissé különleges kávéfőzési módot ismerhetünk meg. Hogy mennyiben más ízt ad ez a kávé, mint a hagyományos főzési módszerrel készült kávék, azt nem tudni. Érdemes lenne megkérdezni azokat, akik már fogyasztották a „homokos kávét”.

Forrás: legjobbkave.hu
Feltöltő: stifi0827
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyuszicsibe
@Zsoel: na kipróbáltad már a rumos kávét ?? :-P
Zsoel
@Nyuszicsibe: Még nem. Néztem két bevásárlóközpontban is, de egyelőre nem találtam kifejezetten jamaicai kávét. :(
Nyuszicsibe
@Zsoel: Neten is lehet rendelni gondolom, csak biztos rohadt drága. Pedig olyan az íze magának a kávénak, mintha csokis lenne. Ha szerzek, küldök.
Zsoel
@Nyuszicsibe: Köszönöm, nagyon kedves tőled. :D
Megmondom őszintén: neten nem is kerestem, csak a boltokban néztem szét. Alapvetően se alkoholt nem iszom, se kávét, tehát egy rumos kávé miatt sajnálnék megvenni egy egész csomag kávét. Mert rum még csak akad itthon, az időnként kell ilyen-olyan süteményekbe, de a drága jamaicai kávéból megmaradó készletet legfeljebb anyukámmal tudnám elfogyasztatni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.