„Már elkezdődött a hadköteles felnőtt férfi lakosság adatainak nyilvántartásba vétele – közölte a Honvédelmi Minisztérium.” A hír villámgyorsan terjed az interneten. Vajon a menekültválsággal van összefüggésben?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@furfang: Remélem azokat is büntetni fogod akik a libásozás meg a nokiás doboz kamut ismételgették éjjel és nappal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Reggel írtam, hogy pletykát hallottam de úgy látszik délutánra már igaz is lett. A fiam határőr volt Ő is azt hallotta tegnap, hogy lesz össze írás.
szaboria1
Azért érdekes a cikk 2012-re hivatkozik de az benne az érdeke, hogy keddi nap szerepel de hónap nap nem. A Bors is pontosabban hivatkozzon a dátummal kapcsolatban.
furfang
Ez egy 2012-es hír volt!! A média hatóságnak kőkeményen meg kellene büntetni azt az újságot, aki egy ilyen nehéz helyzetben, amiben most Mo. van ilyesmi álhírekkel riogatja az embereket. Akkora bírságot akasztanék a nyakukba, hogy elmenne a kedvük a jópofáskodástól, de még bele is buknának. Borsot törnék a Bors orra alá!!
furfang
Ui: És azokat is büntetném, akik ezt a kamut megismétlik!!
Dr. Felipe
@furfang: Remélem azokat is büntetni fogod akik a libásozás meg a nokiás doboz kamut ismételgették éjjel és nappal.
papa.49
@szaboria1: Egyébként ,,nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél,, sajnálom az összes embert aki bele esik ebbe, nekünk is a legfiatalabb fiunk még nem töltötte be a 40. meg a vejünk, mert ettől a tetves, hazug bandától minden aljasság kitelik, vagy már megkapta a hazugovics az elbocsájtást az Uniótól, és azért kell az összeírogatás)))))))))De ha belegondolok ha be is hívják őket hány ember, hány család marad kenyérkereső nélkül, már nem a cocilizmus van hogy a cég fizeti az idődet, a vállalkozó nem fog fizetni, ha pedig pont őt viszik akkor még a nála dolgozók is partra kerülnek))))))Ez megint egy ,,IGEN ÁTGONDOLT, MEGFONTOLT LÉPÉS VOLT, FELZAKLATNI AZ ORSZÁG LAKOSSÁGÁT, EHHEZ KURVÁRA ÉRTENEK!!!)))))))))))))))))))))))))
fekete
.Szerintem felesleges az egesz herce,hurca.Hogy meg tobb menekult jojon!
Ezek betegek.Mar megint keszul az usa lerohani orszagokat. Majd a Magyar csatar lesz az
elso kaszas!Utana masd HOSE' avatjak,a demokracia erdekeben.Svejket is hose avattak a
csehek!
pbalage
@fekete: a billentyűzet az a dolog, amin keresztül ki lehet fejezni bizonyos gondolatokat.
Ha nem vagy magyar, akkor legyél szíves nyelvtanórákat venni.
Egyszer én egy hülyét simán kilódítottam (természetesen többszöri figyelmeztetés után) mert több energiába telt a helyesírását kijavítani, mint értelmezni azt a cafrangot, amit összehordott.
TASzSz
Azt is besorozza, aki külföldön dolgozik???
bakegya
@verum: azutn nem csakkk a kutyákat,de a gyerekeket is kilövik...ez az orbán már gyógyíthatatlan.
furfang
@Dr. Felipe: A libásozást már büntetik. A nokiás dobozban volt valami!
furfang
@papa.49: A bors újságíróját szidd, az zaklatott fel a hülyeségeivel és egy 2012-es hírrel. Olvasni, tájékozódni, utána fröcsögni!
csa-csa
szóval készüljünk a háborúra? be is bacna! de jobb félni mint megijedni. Még egy pár ilyen "híresztelés" - remélem az marad - és olyan felvásárlási láz tör ki hogy a boltokban ölni fogják egymást az emberek. Úgy megugrik a bűnözés hogy ihaj!
papa.49
@furfang: Ha esetleg elolvastad volna az első mondatot is nem írsz ilyen baromságot, mert mit is írtam ,,nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél,, tehát tökmindegy mikori a hír akkor is valami készül, ahhoz már elég öreg vagyok hogy az új pártállami sajtóban megjelenő hazugságok között is tudjak olvasni, amúgy meg fröcsögni én nem szoktam, a véleményem megmondom magyarul kereken oszt. jónapot!!! Ja oersze hát értem a kényes hallásodat zavarhatja a véleményem, DE NEM MUSZÁJ ELOLVASNI, ÉS NEM MUSZÁJ RÁ REAGÁLNI, na csá)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.