Amerika - Magyarország - A kigyúrt férfiak felesége kisebb eséllyel lesz depressziós, mint az eltunyultak asszonyai - derítette ki egy kutatás. A nőket nem a kidolgozott izmok teszik boldoggá, egész más oka van, hogy miért működik jobban a rendszerese sportoló férfiak párkapcsolata.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa-
Nyilván jobban érzi magát egy nő, ha a párja egy esztétikus, életerős, fizikailag erős, potens (bár ha túlszteroidozva gyúr a pali, akkor ez nem biztos), mentálisan is viszonylag jó állapotban levő (hiszen a sportnak ilyen "mellékhatása" is van ugyebár), ápolt férfi (aki rendszeresen jár valami sportra, ugyebár utána csak lezuhanyzik, megfésülködik) mint egy idegroncs, alkesz, pocakos, büdös barom mellett, akit csak a söre, a távirányító és a meccs érdekel, a répa meg már rég nem áll... nemde? :)
kamazuka
Tudja isten.
Megfelelési kényszer?
Minek.
Ma náthás voltam egésznap.vagy algériás.
Ágynak dőltem ,de rendesen.
Mondom az asszonynak ne tedd.
Nem depressziós de összehasogatott 4m3 fát.
Sportosan feszes.Én sem vagyok depis!
zöldszem
A férfi este odaáll az asszony elé! Mutogatja az izmait.
-Nyolcvan kiló dinamit! Az asszony nevetni kezd:
- De mit érek vele, ha a gyújtózsinór csak négy centi!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.