Egy díjátadón beszélgetett Vitray Tamás a Borssal, amikor is arról mesélt: megtörték az önbizalmát. "A hétköznapi életben egyébként is gátlásos vagyok, ami az alacsony termetem és a fiatalkori pénztelenség miatt alakult ki" – magyarázta.

Vitray ma már csak azokban a műsorokban szerepel, amikhez tényleg kedvet érez:

Habár hívtak főzős műsorokba, de ezeket este veszik fel, és nekem semmi kedvem olyan sokáig fenn maradni, sem jó pofát vágni rossz kajákhoz, és együtt sem kívánok aludni celebekkel a tévében. Friderikusszal nem vagyunk haragban, de ki ő? Nem ismerem.

Korábban Vitray Hajdú Péter műsorában így nyilatkozott a Friderikusszal való kapcsolatáról:

Nincs értelme erről beszélni, nyilván mindketten hordozunk sebeket, bár nem tudom, hogy ő mi miatt.

Friderikusz pedig a Blikknek még 2008-ban azt állította, konfliktusuk oka, hogy Vitray Tamás arra hivatkozva hagyta őt ki az MTV 50 éves születésnapi sorozatából, hogy nem volt belső munkatárs, miközben – szerinte – más állt a háttérben:

Azért hagyott ki a sorozatból, mert pár hónappal korábban a nálunk dolgozó fiával konfliktusunk támadt, és ő ezt a fiú apjaként – anélkül, hogy megkérdezett volna – így látta megbosszulhatónak. Hát ennyit Vitray objektivitásáról és megkérdőjelezhetetlenségéről.

Vitray a díjátadón egyébként a Csak ülök és mesélek egy 38 évvel ezelőtti műsoráért kapott elismerést. A Transz­plantációs Alapítvány Szent Kozma és Szent Damján díját általában or­vosprofesszorok kapják, ám a tévés ikon 1977-ben olyan erejű interjút készített három veseátültetésre váró beteggel, hogy az később elősegítette az akkoriban itthon még gyermekcipőben járó szervátültetés és szervadományozás elfogadottságát – írta a Bors.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@Szeparepa-: Na! Na! Ő dr Friderikusz Sándor, jogász. Tanult ember, ahogy Viray is, aki bölcsész angol-német szakos. Buta emberek nem sokáig maradnak meg önerejükből a médiában!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
@Szeparepa-: 83 éves korára Fridi is okos lesz + bölcs...
Szeparepa-
@TASzSz: Ez biztos így lesz. A maga kategóriájában legalábbis...
Tulipánfa
Hogy a bánatban viselkedhet így két, a maga területén, nagyszerű ember. Hol a példamutatás?
nezelodo
Miért, a politikusaink nem ezt teszik? Pedig olyan tehetséggel sem gyanúsította meg senki őket, mint a Vitraynál és a Fridinél bizonyított adottság!
GeoCravker
@prime777: Vitray egy agresszív komplexusos ember. Nem csak gátllásos, de tulkompenzált is. Volt ő abban a pozícióban, amikor a könyökén is lehetett sarkantyú és akkor fel is csatolta rendesen.
A tehetség nem mindig társul emberi nagysággal. Viray esetében sem, és Fridi esetélben sem. De talán kellet is, hogy igazi belemenős riporterek legyenek. Az egyik megkeseredett, a másik nagyképű és nyálas lett eközben.
feco fero
@Horizont: "Két dudás egy csárdában..." annyi különbséggel, hogy Fridi, gondolt az anyagi érdekeire is. Persze Tamásnak sincs oka a panaszra!
Vagy másképpen: Vágóhoz képest hol vannak? Ő is kérdezze meg, hogy ki az a Vi...i?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.