A modernkori történelem egyik legnagyobb és legbonyolultabb, nehézbombázókkal végrehajtott támadásaként értékelték amerikai szakértők az orosz légierő keddi szíriai akcióját: azt, hogy Moszkva hadászati bombázókat küldött az Iszlám Állam egyes szíriai állásainak megsemmisítésére.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Na végre ...valaki elkezdte pusztitani a csordát !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Na végre ...valaki elkezdte pusztitani a csordát !!!
enslaved
@volvós: Remélhetőleg ez még csak a kezdet.
volvós
@enslaved: Ebben most teljes az egyetértésünk !!!
enslaved
@volvós: Putyin nagyon kemény gyerek, remélem porig rombolja az Iszlám Államot. Európának, a gyerekeinknek béke kell, és talán itt a propin is lehetnénk egymással normálisak a vélemény különbségek ellenére is. Csak a kezdet nehéz, utána megy minden.
sentinel216
Ha már földig romboltak ott mindent, vonuljanak be a szárazföldi csapatok és minden fegyvert - annak látszó tárgyat -, a legkisebb körömollót is kobozzák el a burnuszos Allah hívőktől! Visszakívánkoznak a középkorba, hát adják meg nekik, hogy a kőkorszak köszönjön rájuk. Hajigálják kövekkel a harci repülőket!
JAJMÁR
Nemcsak Putyin, a franciák szombat óta eléggé, de az USA is rendesen nekiállt, és az ENSZ is meghirdette, hogy szárazföldön csapatok induljanak.
Most, azt mondom, hogy mostantól, jönnek a terroristák és a családjuk is, hiszen menekülnek.
A béke még nagyon messze van.
enslaved
@JAJMÁR: Lehet, hogy messze van, de nem lehetetlen.
volvós
@enslaved: 23:23
...hát igen !! Régen olyan jókat dumcsiztunk, annak ellenére, hogy poltikailag
"ellenfelek " vagyunk, de EMBEREK...a kemény rock, (jön a Black Sabbath Budapestre )
a Trabi kombim , az ikrek, a gyár, a Lexus...a család...de most mindenkinek ez a
szitu a legfontosabb, nehogy kitörjön a III.VH az már nem olyan lesz, mint az eddigiek.
Még élnünk kell, ha a többségnek nehéz is !!!
JAJMÁR
@enslaved: Szép lenne, de még számos megoldatlan konfliktus van ott ezen kívül is. Pl. Izrael, Pakisztán, Jemen, a kurdok, Aszad stb. De én is békepárti vagyok :)
enslaved
@volvós: Élnünk bizony, a Black Sabbath meg valóban jön, én meg megyek:-) Egy alkalommal már láttam őket koncerten, előttük az Axxis lépett fel, amely egy melodikus europowert játszó német csapat, és felejthetetlen volt, amikor ezen előzenekar után egy részeg fiatal a vállamra tette a kezét, és azt mondta: Öcsém, de kurva jó volt ez a Black Sabbath:-))
enslaved
@JAJMÁR: Mint mindenki szerintem. Jó lenne ismét békében élni, és elfogadni egymást a nézeteivel együtt, amennyiben azok nem szélsőségesek.
JAJMÁR
@enslaved: 23:43 Ez nagyon szép végszó mára.
Így legyen. Jó éjt :)
silber13
@JAJMÁR: Azt hiszem, a sok nézetkülönbség dacára Csizmással nekünk már van közös témánk, a zene.
JAJMÁR
@silber13: A Csizmás játszik is,ha jól tudom, hegedűn. Ő a népzenét kedveli legjobban, az enti meg a rockot - és ezzel akármilyen is néha, csak belopta magát a szívem egy pici csücskébe - , bár ő inkább a kemény rockot kedveli, de mégis ez egy közös érdeklődésünk. Tudom, neked inkább a komolyzene a Zene, de azt is szívesen hallgatom, bár közel se tudok róla annyit, mint te. A zene összehozza az embereket :)
silber13
@JAJMÁR: Na, ami azt illeti, alaphangszerem valóban a zongora- orgona, de eléggé hosszú időt töltöttem el a rock zenében, voltam gitáros, meg szerettem a basszusgitárt,, de aztán a zenei világom a progresszív rock felé fordult, ( Emerson Lake, Palmer ) és az máig is a kedvencem . Ja, és volt még a szájherfli is, ami eléggé komoly hangszer.
JAJMÁR
@silber13: 11:55 Hát, igen, aki a rockot szereti, rossz ember nem lehet :) Jól gondoltam én, hozzám képest magasan képzett profi vagy :)
Szájharmonikám nekem is volt, meg harmonikám, gitárom, furulyám van is, ma már az unokák alakítják a "zenekart", 8 hónapostól a 3 évesig, - 4-en vannak - elég érdekes hangjátékot tudnak varázsolni. A szülők kétségbeesetten tiltakoznak, ha felajánlom, hogy hazavihetnek egy-egy hangszert :-DDD
Inkább zenehallgató és zeneélvező voltam mindig. Nem volt hozzá elég tehetségem, hogy jól műveljem.
silber13
Hát nem véletlenül írtam, hogy a szájharmonika komoly hangszer. Tudsz nyávogtatni r rajta? Ha erősen megszívod, akkor bizony nyávog, mint a Volt egyszer egy vadnyugat hátborzongató harmonika hangja. A csemetéknél meg az edzést javaslom. Ha birod, hallgass Schönberget. Az nagyon jó edzés.
Vosztok
@enslaved "...:elfogadni egymást a nézeteivel együtt, amennyiben azok nem szélsőségesek."

Értelmetlen szépelgő szóf@sás. Ha pedig nem akarom elfogadni a nézeteit, akkor azt mondom rá, hogy szélsőségesek. Ügyes! És sunyi.
silber13
@JAJMÁR: !-:)))))) Meg lehet szeretni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.