Budapest – Igazi szilveszteri hangulatban, ahogy az ezelőtti években is telt ház előtt lépett fel Demjén Ferenc (69) a Papp László Budapest Sportarénában szerda este. A poplegenda a Lelkünk most is vágtat című slágerével nyitotta a showt, majd sorra felcsendültek a legnagyobb slágerei, köztük a Szerelem vonat, a Sajtból van a Hold. Egyik dalát egy Rózsa Sárika nevű kislánnyal adta elő, de sztárvendége is volt. Az idei koncerten Charlie is fellépett, akihez több évtizedes barátság fűzi. A koncert után együtt ünnepeltek, de a popsztár nem tagadta, már a pihenésre is vágyik.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A 10 kepbol kb. 6-n rozsi lathato az elmaradhatatlan vedoszemuvegeben, es osszesen egy kepen lathato a valoban telthaz, bar az "orjonges" abban nyilvanul meg, hogy egy "heppi" kis tarsasag vidaman fenykepezi sajatmagat, illetve pozol a fotosnak.

rozsiban annyi volt a "batorsagos kiallas az akos mellett", hogy a koncertje eloestejen szovegezte meg a vermes velemenyet, amikor mar TUDTA, hogy masnap nem lesz ures a Papp Laszlo Stadion...
Mindig is egy jellemtelen hernyo alkoholista volt, jol illik a tehetsegtelen, megelhetesi zenesz akos, meg a komcsi kover velemenye melle...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.