Tavaly tavasszal távozott a köztévétől Borsa Miklós, miután előtte megverték Balatonfüreden. Mint ismert a támadója azt kérte rajta számon, hogy "hazug híradó"-t vezet.

Közös megegyezéssel akart távozni az MTVA-tól, de elmondása szerint ebbe nem mentek bele, ezért felmondott – írja a BorsOnline.hu.

Utána kipróbálta magát kommunikációs vezetőként, a BME-n dolgozott, de már ismét munkanélküli. Borsa szerint nem ő akart eljönni az egyetemtől. 

Most me­gint olyan szakaszban van az életem, amikor gondolkodom, hogy mit is szeretnék csinálni a jövőben. Nagyjából már kitaláltam, és most várok. Abban a pár hónapban vagyok jelenleg, amikor várom, hogy bevonzzam a lehetőséget – mondta el Borsa, aki úgy érzi, szakmai éle­tére jellemző, hogy kitalálja, mit szeretne csinálni, majd sorsszerűen meg is kapja.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Akár hogy is van, nagy szemétség volt ez a megverés. Csak gyáva és brutális emberek támadnak sokad magukkal egyvalakire.
A kormányhoz való hűség lehet megvetendő, de ezt fizikális bántalmazással kifejezni nagy szemétség és nagyságrendekkel jobban megvetendő!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Strong
Kedves elvtárs nagyon éltette a vezért...

Igazából a versenyszférát javasolnám neki. Ott kiderül, hogy a kaján vigyorral hazudok stílus mennyit hoz..
Juteszembe: talán szervezhetne termékbemutatókat...rokonszakma az is...
Cicero
Te már nem fogsz bevonzani semmit jót magadhoz.Mivel az MTV-nél " dolgoztál ",amelyről köztudott,hogy csak a regnáló kormány propagandacsöve,amely csatornán csak a migránsozást hallani,de ez mellett más probléma nincs állítólag az országban,minden nagyon szép,minden nagyon jó,hasítunk,dübörög a gazdaság, de eközben a közember egészen mást tapasztal. Mégis mit vártál? Az ilyen emberek utána már nem nagyon kellenek sehová,ilyen " szakmai háttérrel ",amelyben részt vettél.Leírtad saját magad.De közmunkásnak még talán jelentkezhetsz,kormányod szerint nagyon jó lehetőség az embereknek. Ha nem tetszik,akkor csak várakozz nyugodtan. :)))
verum
Akár hogy is van, nagy szemétség volt ez a megverés. Csak gyáva és brutális emberek támadnak sokad magukkal egyvalakire.
A kormányhoz való hűség lehet megvetendő, de ezt fizikális bántalmazással kifejezni nagy szemétség és nagyságrendekkel jobban megvetendő!
verum
Még valami. Bárkit a véleménye, politikai hovatartozása miatt megverni, megfélemlíteni - ez nem demokratikus és köze nincs a liberalizmushoz, sőt!
Hogy ilyen megtörténhetett, egyre inkább erősíti bennem az érzést, hogy kormánypárti és ellenzéki "hívő" egykutya!
wagabund
..."szakmai éle­tére jellemző, hogy kitalálja, mit szeretne csinálni, majd sorsszerűen meg is kapja."...

...nem-e lehetne -e a sorson egy kicsit igazítani?...mert ráférne, ahogy elnézem...
magyarbakancs
Fidesz káder képzőbe majd eldöntik,hogy mi legyen vele.
zöldszem
@Strong: Nem is tudom, lehet, hogy az ilyen "dolgozókat" a versenyszférában betanított munkásnak is csak protekcióval vennék fel!
Levendula
Pedig Ő legalább szépen beszél magyarul. Nem selypít, nem hadar, nem pösze...
Aki Én
Gondolom a verésre is nagyon vágyott, hát sorsszerűen meg is kapta. Egyébként a közmunkát nagyon dicsérte a híradóban, neki mégsem jó?
wagabund
@magyarbakancs: asszem talált, süllyed...
Szókrakész
"Nagyjából már kitaláltam, és most várok. Abban a pár hónapban vagyok jelenleg, amikor várom, hogy bevonzzam a lehetőséget – mondta el Borsa,"

Én meg abban a párévtizedben, amikor várom, hogy bevonzzam.
És csak várok, várok.
Érdekes ezek soha nem esnek lefelé. max oldalirányba.
A gravitáció ezekre nem hat.

Pedig szeretném látni, hogy 47 ezerért serteperte az elftás.
bögöbö
@verum: "kormánypárti és ellenzéki "hívő" egykutya! "
Sajnálom, hogy megverték? Igen. Megérdemelte? Nem. Civilizált emberhez méltó megoldás volt? Korántsem.
Sajnálom, hogy munkanélküli lett? Nem. Megérdemelte? Igen. Civilizált újságíróhoz méltó volt, ahogy üdvözült képpel olvasta fel a hazugságokat? Korántsem.
Lepényleső
Legjobb példa,a verés maga? Azon elgondolkodhatott,hogy simán ember-lesz a feladata?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.